Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΝΕ Πέλλας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: «Οι πολίτες υποφέρουν, η Δημοκρατία υπονομεύεται» δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας από την ΈδεσσαΗ πορεία νίκης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ συνεχίζεται αυτή τη φορά από την Πέλλα και τις μεγάλες συγκεντρώσεις πολιτών και αγροτών σε Έδεσσα και Γαλατάδες στην διάρκεια της επίσκεψης του Προέδρου Αλέξη Τσίπρα στο νομό το πρωί της Τετάρτης 23 Νοεμβρίου.

Η θερμή υποδοχή στην Έδεσσα από απλούς πολίτες και καταστηματάρχες εξέφραζε μια επιθυμία στο πρόσωπο του πρώην πρωθυπουργού της χώρας ότι «περιμένουμε να αναλάβεις τα ηνία της χώρας». Πολίτες όλων των ηλικιών έσπευσαν να σφίξουν το χέρι του Αλέξη Τσίπρα. Απογοητευμένοι από την κατάσταση που βιώνουν εξέφρασαν τις ελπίδες που τρέφουν για αλλαγή και δικαιοσύνη.

Άνθρωποι όλων των ηλικιών τον προσέγγισαν για να τον συγχαρούν και να του πουν ότι αποτελεί την ελπίδα για το μέλλον της χώρας. «Σε περιμένουμε να γυρίσεις στη θέση σου» είπε μία κυρία στον Αλέξη Τσίπρα. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από νεαρούς και νεαρές που του ζήτησαν να βγάλουν σέλφι. Ο Αλέξης Τσίπρας δεν χάλασε το χατίρι σε κανέναν κι έβγαλε φωτογραφίες, ενώ μίλησε με τους έφηβους και για ποδόσφαιρο.

Την ίδια ώρα οι πολίτες, ιδιοκτήτες καταστημάτων μιλούσαν για την ακρίβεια που δήθεν έφερε ο πόλεμος στην Ουκρανία, την ανησυχία τους για τις επιχειρήσεις που κλείνουν, με καυστικό χιούμορ σχολίαζαν στον πρόεδρο τα παρελκόμενα της ενεργειακής κρίσης, ενώ κτηνοτρόφοι μίλησαν για τεράστιες απώλειες που οδηγούν σε σφαγές παραγωγικών ζώων γιατί δεν μπορούν να τα ταΐσουν.

Ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε από την Έδεσσα πως «οι εξυπνάδες του κ. Μητσοτάκη δεν μειώνουν τις τιμές, ούτε προστατεύουν την πρώτη κατοικία. Σε κάθε μήκος και πλάτος της χώρας η ελληνική κοινωνία υποφέρει από τις δραματικές συνέπειες της κυβερνητικής πολιτικής στην ενέργεια, στους μισθούς, στην αγοραστική δύναμη, στην προστασία της πρώτης κατοικίας. Οι πολίτες υποφέρουν, η Δημοκρατία υπονομεύεται από παρακρατικές μεθόδους και την ίδια στιγμή ο Πρωθυπουργός κρύβεται από τη Βουλή. Δεν έρχεται να δώσει απαντήσεις, αλλά προτιμά να πηγαίνει σε προστατευμένα κομματικά ακροατήρια και να εκτοξεύει ύβρεις, εξυπνάδες και διχαστικό λόγο. Με τις ύβρεις και τις εξυπνάδες ούτε η τιμή του ρεύματος μειώνεται, ούτε η ακρίβεια στα σούπερ μάρκετ πέφτει, ούτε η πρώτη κατοικία προστατεύεται από τα κοράκια και τους πλειστηριασμούς για τους νοικοκυραίους και τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες. Οι ύβρεις και ο διχαστικός λόγος δεν κρύβουν τα προβλήματα. Εμείς δεν θα ακολουθήσουμε αυτόν τον ολισθηρό δρόμο του κ. Μητσοτάκη. Αν έχει επιλέξει να ισοπεδώσει

τα πάντα προκειμένου να διασωθεί, θα αντισταθούμε, δεν θα τον ακολουθήσουμε. Θα επιμείνουμε να είμαστε δίπλα στους αδύναμους. Για να μην μείνει κανένας μόνος του αυτόν τον δύσκολο χειμώνα. Και κυρίως, θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να επισπευσθεί η προοπτική της λαϊκής ετυμηγορίας. Να έρθει πιο κοντά η πολιτική αλλαγή και η προοδευτική διακυβέρνηση, που θα βγάλει την κοινωνία από το τέλμα και θα δώσει ανάσα στην κοινωνία και την πατρίδα μας» δήλωσε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Στη συνέχεια της περιοδείας του ο Αλέξης Τσίπρας είχε συνάντηση με τον πρόεδρο και τα μέλη του Συνδέσμου Εκπροσώπησης Αγροτικών Συνεταιρισμών Πέλλας, στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Γαλατάδων σε έναν κατάμεστο χώρο από αγρότες. Με την συμμετοχή του Πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ πραγματοποιήθηκε σύσκεψη για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα και για τις προτάσεις του κόμματό μας για το αγροτικό εισόδημα. Σε όλη την διάρκεια της περιοδείας του ο Αλέξης Τσίπρας συνοδευόταν από την βουλευτή του νομού Θεοδώρα Τζάκρη, τον Συντονιστή της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Πέλλας Γιώργο Σγορούδη και του Συντονιστές των Οργανώσεων Μελών του νομού.

Πριν αναχωρήσει από την Πέλλα, τα μέλη των οργανώσεων παρέθεσαν γεύμα σε εστιατόριο στον πεζόδρομο των Γιαννιτσών.

Από το γραφείο τύπου της 
Νομαρχιακής Επιτροπής Πέλλας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ
Share on Google Plus

  Blogger Comment
  Facebook Comment

8 comments:

 1. Οι πληβείοι πολίτες της περιφερειακής ενότητας Πέλλας δεν "περιμένουν να σφίξουν το χέρι του", για να "αναλάβει τα ηνία της χώρας". Δεν αναμένουν κανέναν Μεσσία να σώσει τον τόπο, πόσω μάλλον την ελληνική πολιτεία.
  Έχουν ταξική συνείδηση και αντιλαμβάνονται πλέον ότι η λογική της προσωπολατρίας δεν συνάδει με την αυταξία τους και τη ικανότητα τους να ορίζουν συλλογικά τις αποφάσεις τους.
  Πρακτικές οι οποίες υπονομεύουν τη συλλογική αυτοοργάνωση του τοπικού πληθυσμού και νομοτελειακά τον οδηγούν σε λύσεις λατρείας ενός προσώπου, αφορούν αποκλειστικά και μόνο τοπικούς κοτζαμπάσηδες όπως η Θεοδώρα Τζάκρη, η οποία ποδηγετεί ένα μεγάλο μέρος των ψηφοφόρων της περιφερειακής ενότητας Πέλλας με συγκεκριμένη στρατηγική, τους οποίους προσφέρει ως τρόπαιο στον ισχυρότερο πλειοδότη.
  Οι πληβείοι πολίτες της Πέλλας που έχουν κατακτήσει την ελάχιστη ταξική συνείδηση και γνωρίζουν πλέον ότι η δυνατότητα υπέρβασης της εκμετάλλευσης, της εγκαθίδρυσης πολιτείας δικαίου, της κοινής χρήσης δημοσίων χώρων, της δυνατότητας δημιουργικού ελεύθερου χρόνου και νομοτελειακά της αναγκαιότητας καταμερισμού εργασιών εξίσου, γνωρίζουν τι δέον γενέσθαι.
  Τα υπόλοιπα αφορούν τους κλακαδόρους και εθελόδουλους, όπως αυτοί των φωτογραφιών.
  Και εγώ υπήρξα και από τα δύο. Ας σωθούμε επιτέλους από αυτούς που κάποτε ήμασταν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ζητούνται εργάτες για κατασκευή φουγάρου στα Γιαννιτσά.και τεχνητές για το στήσιμο εμπειρία στα ψέματα επιθυμιτη για πληροφορίες στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ.πελλασ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. AN EINAI ΔYNATON, TOY EIΠE MIA KYPIA OTI TON ΠEPIMENEI NA ΓYPIΣEI KAI OI NEOI- TPEIΣ KAI O KOYKOΣ- BΓHKAN ΣEΛΦI. MΠPABOOO.TON ΠEPIΠOIHΘHKE O ΣTAMENITHΣ KATAΛΛHΛA TON EΣTEIΛE AΔIABAΣTO ΣTAΣ AΘHNAΣ. AΛΛH ΦOPA NA EPXETAI ME ΠPOΓPAMMA OXI ME MΠOYPΔEΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Νε Πελλας αφήστε τις ανακοινώσεις. … μπορείτε να μας πείτε γαιτι αφήσατε Γιατί αφήσατε τον «εδεσσαιο ποταμό» υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο με τον Γιαννουλη να μας ρεζιλεύει;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΙΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΙ ΣΤΗ "ΝΕ ΠΕΛΛΑΣ" Ο "ΕΔΕΣΣΑΙΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ".ΔΕ ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ . ΕΔΩ Ο ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΤΟΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ

   Διαγραφή
  2. Ντροπη και μονο που δεν τον διαγραψαμε οταν υπηρχαν φωνες στην ΝΕ για το ποσο κακο μας κανει τωρα ειναι αργα.. Θα τον καμαρωσουμε υποψηφιο και παλι...Ανυπολογιστη η ζημια για την παραταξη. Οι εδεσσαιοι τον ξερουν 30 χρονια. τελευταιο ρεζιλικι του ηταν που κατεστρεψε το δρομο του Νερου . Δεν μπορεσε να οιρασει 600 μεταλεια σε 500 διαγωνιζομενους . Πρεσεβαλε γονεις και μικρα παιδια ...Ξεφτίλα από τις λίγες για την παραταξη μας

   Διαγραφή
  3. ΔΕ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΦΙΛΕ ...ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΤΟΥ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΓΩΝΙΑ...ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΝΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΥΣ 12 ΑΘΛΟΥΣ ΤΗΝ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ

   Διαγραφή
 5. Α ρε Αλέξη να έχεις έναν αντίπαλο σαν τον....κουλη ποιον τον κουλη !!!!!!! και να βγαίνεις δεύτερος και με διαφορά ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.