Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιαννιτσά: Γενική Συνέλευση Κουρέων Κομμωτών Δήμου Πέλλας - Τα θέματα που συζητήθηκαν



Το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022 πραγματοποιήθηκε στο "Φιλίππειο" Γιαννιτσών η Γενική Συνέλευση των μελών του Σωματείου Κουρέων Κομμωτών Δήμου Πέλλας, ύστερα από σχετική πρόσκληση του Διοικητικού Συμβουλίου. 
Τα θέματα που απασχόλησαν την Συνέλευση ήταν η αποστολή αντιπροσώπου στην τακτική Γενική Συνέλευση της Κ.Ο.Κ.Κ.Κ.Ε., που θα γίνει στην Αθήνα την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022, αλλά και η διοργάνωση εκδηλώσεων και λήψη πρωτοβουλιών και δράσεων που πρέπει να αναπτυχθούν με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου, όπως επίσης και η εγγραφή νέων μελών.
Αποφασίστηκε ο σύλλογος να εκπροσωπηθεί στην Κ.Ο.Κ.Κ.Κ.Ε. από την Λέλα Σαμοπούλου με δεύτερο αντιπρόσωπο την Αγγέλα Αδαμίδου, οι οποίες θα θέσουν και θέματα που αφορούν το Σωματείο του Δήμου Πέλλας.
Επίσης συζητήθηκαν τα εξής θέματα:
- Η μείωση του Φ.Π.Α. στα καταστήματα των κουρέων κομμωτών, αφού ανήκουν στην κατηγορία παροχής υπηρεσιών
- Η δρομολόγηση (με ενημέρωση) του θέματος σχετικά με την υποσχεθείσα Επαγγελματική Κάρτα του κλάδου
- Η επαναφορά της υποχρεωτικής χρήσης σφραγίδας και υπογραφής του Προεδρείου του Σωματείου στα νέα κουρεία και κομμωτήρια που ανοίγουν, αλλά και το ίδιο όταν κλείνουν για λόγους συνταξιοδότησης.
Παράλληλα, έγινε συζήτηση για τα παράνομα "κουρεία" και "κομμωτήρια" που λειτουργούν σε χώρους σπιτιών.

ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
Ο Πρόεδρος
ΚΑΛΠΑΚΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ 
Τα μέλη
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩ
ΑΔΑΜΙΔΟΥ ΑΓΓΕΛΑ
ΒΑΛΚΑΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ ΦΩΡΗΣ
ΔΟΜΟΥΚΤΣΙΔΗΣ ΜΠΑΜΠΗΣ
ΤΣΙΡΑΚΙΔΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Ψάξτε λίγο και στα χωριά για κομμωτήρια που δουλεύουν χωρίς τίποτε παράνομα και τα βαλίτσα και που τρέχουν στα σπίτια ,κάντε κάτι ουσιαστικό να πάρουμε και μέλος μια ανάσα που πληρώνουμε τα πάντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλημερα κυριε Ανωνυμε .για να γινει κατι τετοιο οποσδηποτε θα πρεπει να γραφτειτε μελος στον συλλογο και φυσικα να συμμετεχετε στις συγκεντρωσεις του συλλογου οπου εκει θα μπορειτε να δωσετε περισσοτερες πληροφοριες γιαυτο που αναφερεστε. Βοηθεια και απο εσας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.