Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Νέο Δ.Σ. στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ με Άγγελο Αναστασιάδη, χωρίς Γιώργη Σαββίδη



Αποχωρήσεις και νέα πρόσωπα δρομολογήθηκαν για το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.  Πάρθηκε, ειδικότερα, απόφαση για αναδιάρθρωσή του, η οποία, όπως γνωστοποιήθηκε σήμερα, φέρνει εκτός σχήματος τους Γιώργη Σαββίδη, Αρτούρ Νταβιντιάν, Τρύφων Κούκιο, Ευάγελλο Χρυσοχόο (σ.σ. διατηρεί πλήρως τα καθήκοντά του ως Εμπορικός Διευθυντής) και εντός τους Άγγελο Αναστασιάδη (ως Β’ Αντιπρόεδρος, υπεύθυνος για το project του νέου αθλητικού κέντρου), Περικλή Παπαδόπουλο (υπεύθυνος ιατρικών θεμάτων), Βασίλη Χατζηαποστόλου (συντονιστής δικτύου συνεργατών) και Δημήτρη Μουτσάκη (project manager Νέας Τούμπας).

 Η αποχώρηση του Γιώργη Σαββίδη, γιου του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, όπως διευκρινίζεται, αφορά σε προσωπικούς και τεχνικούς λόγους. 

 Το νέο ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, το οποίο θα επικυρωθεί στην τακτική ΓΣ του συλλόγου που θα διεξαχθεί τον Δεκέμβριο, διαμορφώνεται ως εξής: Ιβάν Σαββίδης (πρόεδρος), Χρυσόστομος Γκαγκάτσης (Α’ αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος), Αγγελος Αναστασιάδης (Β’ αντιπρόεδρος), Μαρία Γκοντσάροβα, Δημοκράτης Παπαδόπουλος, Κυριάκος Κυριάκος, Βασίλειος Χατζηαποστόλου, Περικλής Παπαδόπουλος, Δημήτριος Μουτσάκης (μέλη).
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.