Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιαννιτσά: Παρουσίαση του βιβλίου ''Σπύρος Μουστακλής - Ένας ελεύθερος πολιορκημένος''



Ο Σύλλογος Φίλων Βιβλίου νομού Πέλλας, η Παρέμβαση Πολιτών Πέλλας και η Β’ ΕΛΜΕ, σε συνεργασία με τις εκδόσεις "Λειμών", συνδιοργανώνουν εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου της Χριστίνας Δημητρακάκη - Μουστακλή "Σπύρος Μουστακλής- Ένας ελεύθερος πολιορκημένος", το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου, στις 6.30μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων- συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Πέλλας, στο Δημαρχείο Γιαννιτσών.
Πρόκειται για τη βιογραφία του Αντισυνταγματάρχη Σπύρου Μουστακλή, που υπήρξε σπάνιο παράδειγμα ανένταχτου δημοκράτη αξιωματικού, ο οποίος αρχικά κυνηγήθηκε με εξορίες, πειθαρχικές διώξεις και στο τέλος βασανίστηκε απάνθρωπα από υπάνθρωπους της Χούντας για να γίνει το σύμβολο της αντίστασης στο δικτατορικό καθεστώς της 21ης Απριλίου 1967.
Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο Αντιστράτηγος ε.α. - επίτιμος Αρχηγός Στρατού, Δημήτρης Αλευρομάγειρος και ο δημοσιογράφος και πρώην Υπουργός Γιώργος Λιάνης. 
Στην εκδήλωση συμμετέχει η συγγραφέας (χήρα του αξιωματικού Σπύρου Μουστακλή), Χριστίνα Δημητρακάκη-Μουστακλή, ενώ συντονίζει η δημοσιογράφος Άννα Μαρία Σαββίδου.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.