Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σημαντικές δωρεές πολιτών στο ΚΔΑΠΜΕΑ της ΔΗΚΕΠΑ ΠέλλαςΜε γεμάτες αγκαλιές από δώρα σύγχρονου εξοπλισμού για την εκπαίδευση και την εκγύμναση των μαθητών στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρίες της ΔΗΚΕΠΑΠ, δυο πολίτες των Γιαννιτσών, θέλησαν να τιμήσουν την μνήμη των δικών τους ανθρώπων, προσφέροντας σημαντικές δωρεές.

Οι μαθητές, οι εργαζόμενοι και η διοίκηση της ΔΗΚΕΠΑΠ ευχαριστούν για τις δωρεές τους, τον κ. Μαζμανίδη Γιώργο, ο οποίος στην μνήμη της εκλιπόντος συζύγου του προσέφερε στο Κέντρο ουσιαστικό εξοπλισμό για την εκπαίδευση των παιδιών και την ψυχαγωγία τους και τον κ. Σημίτη Γιώργο, ο οποίος στην μνήμη της μητέρας του, προσέφερε εξοπλισμό εκγύμνασης των παιδιών και μηχανήματα φροντίδας υγείας, καλύπτοντας έτσι σημαντικές ανάγκες των μαθητών του ΚΔΑΠΜΕΑ Γιαννιτσών.

Το Κέντρο ΑμεΑ λειτουργεί 25 χρόνια και φιλοξενεί ως ανοιχτή σχολική δομή, άτομα με νοητικές και κινητικές αναπηρίες, ενώ το επιστημονικό κι εκπαιδευτικό του προσωπικό προσφέρει σημαντικές ώρες εκπαίδευσης και κατάρτισης των ατόμων αυτών.

Ευχαριστούμε θερμά τους δυο δωρητές μας και ευχόμαστε το παράδειγμα εθελοντικής προσφοράς να ακολουθείτε από όλους μας.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.