Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συγκεντρωτικά αποτελέσματα εκλογών για τα υπηρεσιακά συμβούλια εκπαιδευτικών ΠΥΣΠΕ Πέλλας



Ολοκληρώθηκαν το Σάββατο οι εκλογές για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων στα υπηρεσιακά συμβούλια των εκπαιδευτικών και στην ΠΕ Πέλλας. Συγκεντρωτικά αποτελέσματα ΠΥΣΠΕ Πέλλας, σύμφωνα με δημοσίευση του Ηλία Διαμαντόπουλου, προέδρου Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γιαννιτσών και υποψήφιου με τη ΔΑΚΕ/ΠΕ:
Ο Ηλίας Διαμαντόπουλος στην προσωπική του σελίδα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει: ‘’Συγχαρητήρια σε όσους εκλέγονται αλλά και σε όσους συμμετείχαν στη διαδικασία.!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες τις συναδέλφισσες και όλους τους συναδέλφους για την μεγάλη συμμετοχή και την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν.! Πρώτη δύναμη η ΔΑΚΕ με 57,50%.!’’
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 comments:

  1. Πρώτη δύναμη η ΔΑΚΕ με 57,50%.!’’
    ΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ψηφοφορία γινόταν ηλεκτρονικά και υπήρξε αποχή από όσους δεν συμφωνούσαν με τη διαδικασία. Το 57+ % να φανταστώ ήταν από όσους ψήφισαν, λογικό να ήταν νεοδημοκράτες, παρατρεχάμενοι κλπ. Επομένως το ενδιαφέρον θα ήταν να ξέρουμε το ποσοστό της αποχής που σε περιοχές Αττικής έφτασε και πάνω από 80%.

      Διαγραφή
  2. Πρώτη δύναμη η ΔΑΚΕ με 57,50%.!’’
    ΤΗ ΘΕΛΕΤΕ ΜΟΥ ΦΑΊΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΣΑΣ ΕΣΕΊΣ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ.
    ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΊ Η ΙΔΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ Ή ΑΡΣΗ ΜΟΝΙΜΌΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΏΝ ΚΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΉ ΑΤΟΜΙΚΏΝ ΣΥΜΒΆΣΕΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλα για το καλό των παιδιών γίνονται. μασκούλα, τσιμπιματάκι, ωράριο μέχρι τις 5:30 , προαιρετικό προς το παρόν, όλα καλά και έπεται συνέχεια.
      Όπως εκπαιδευτεί ο καθείς
      Και τα μέτρα στο ΕΣΥ λαμβάνονταν για το καλό των ασθενών και τώρα πάμε για αρχή στη μερική ιδιωτικοποίηση με την πλήρη να ακολουθεί.
      Κοντά είμαστε.

      Διαγραφή
  4. Στην ΠΕΛΛΑ, πάνω από 40% αποχή από ΠΥΣΠΕ. Πάνω από 55% αποχή από ΑΠΥΣΠΕ και ΚΥΣΠΕ. Πάνω από 80% αποχή από τις μεγάλες πόλεις. Αυτή η παταγώδης αποτυχία του ΥΠ. ΠΑΙΔ. παρουσιάζεται ως επιτυχία. Συγχαρητήρια στις ΔΑΚΕ, ΠΑΣΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ που στήριξαν την Κεραμέως και έφεραν αυτά τα τραγικά για αυτούς αποτελέσματα, ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 9 ΝΟΕΜΒΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ αστροπελέκι,μπορείς να μας ενημερώσεις ποιο θα είναι το ποσοστό των εκπαιδευτικών στην απεργία ,στις 9 Νοεμβρίου;;;Περιμένουμε στις 10 του μηνού τα ποσοστά αποχής...μην το ξεχάσεις.

      Διαγραφή
    2. Θα το μάθετε σύντομα κ. μητσοτάκη

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.