Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κιβωτός του Κόσμου: Η πρώτη αντίδραση από τον πατέρα Αντώνιο μετά τις καταγγελίες (βίντεο)



Σοκ έχουν προκαλέσει οι καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας για την “Κιβωτό του Κόσμου“. Όπως έγινε χθες γνωστό, η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για τις συνθήκες διαβίωσης στη δομή της «Κιβωτού του Κόσμου» στην Αθήνα, έπειτα από καταγγελία που έγινε στον «Συνήγορο του Πολίτη»  για ασέλγεια σε βάρος 19χρονου, όταν ήταν ανήλικος.
Στην πορεία ακολούθησαν νέες μαρτυρίες που έκαναν λόγο για ξύλο, πολύμηνες τιμωρίες, παρενόχληση, εκμετάλλευση και απομόνωση. Την ώρα που οι αποκαλύψεις αρχίζουν να παίρνουν μορφή χιονοστιβάδας, ενδιαφέρον έχει η θέση του Πατρός Αντώνιου που είναι ο ιδρυτής της δομής.

«Είμαι πολύ θλιμμένος και στενοχωρημένος με όλα αυτά που ακούω γιατί εμείς ξέρετε έχουμε αφιερώσει τη ζωή μας, 25 ολόκληρα χρόνια, στο παιδί που είναι σε ανάγκη και κίνδυνο» δήλωσε αρχικά ο Πατήρ Αντώνιος στον Alpha.
Όπως σημείωσε ο πατήρ Αντώνιος, δεν γνωρίζει το όνομα του παιδιού που έκανε την καταγγελία ούτε και μπορεί να σκεφτεί ποιος μπορεί να είναι ο άνθρωπος που κατηγορείται.

«Εμείς μάθαμε από ένα δημοσίευμα, τίποτα περαιτέρω δεν γνωρίζω», είπε. «Δεν ξέρουμε το όνομά του, το επώνυμό του. Έχουμε πάρει τηλέφωνο και ζητήσαμε στοιχεία και δεν έχουμε στοιχεία». Σε άλλο σημείο της συζήτησης ωστόσο υποστήριξε ότι υποψιάζεται ποιο μπορεί να είναι το παιδί που έκανε την καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση.

Εν συνεχεία, ο Πατήρ Αντώνιος αναφέρθηκε στους χαρακτήρες των παιδιών που φιλοξενούνται σε δομές της “Κιβωτού του Κόσμου”.

«Εμείς έχουμε και φιλοξενούμε παιδιά που δεν είναι τα συνηθισμένα παιδιά που ξέρουμε… από παραβατικές οικογένειες, παιδιά μεγάλα σε ηλικία που έχουν διαμορφώσει τον χαρακτήρα τους, παιδιά που δεν ήξεραν από όρια, παιδιά που θέλουν να παραβατούν. Η Κιβωτός του Κόσμου με όλο το εξειδικευμένο προσωπικό, το πρώτο πράγμα που κάνουμε είναι να θεραπεύσουμε το τραύμα. Ποιο είναι αυτό το τραύμα; Το τραύμα της ψυχής αυτών των παιδιών δεν είναι άλλο από την απώλεια του φυσικού τους γονιού και αυτό είναι που πολλές φορές δεν μπορούν να συγχωρέσουν σε εμάς, ότι πήραμε τη θέση αυτή» υποστήριξε.

«Δεν πρόκειται να συγχωρέσουν ότι εμείς είμαστε στη ζωή τους και όχι οι γονείς τους» ανέφερε ο Πατήρ Αντώνιος.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Κάτι άλλο βρώμικο παίζει από πίσω , κάτι βρωμάει εδώ θέλουν να την κλείσουν ή να την πάρουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το σίγουρο είναι ότι θέλουν να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη απ'την ξεφτίλα των υποκλοπών και τα έβαλαν με τον πάτερ Αντώνιο και την κιβωτό του κόσμου τώρα.
      Δεν έχουν αποδείξεις για τίποτε από ότι λένε και ο πάτερ Αντώνιος ζητά συνεχώς.
      Αποπροσανατολισμός λοιπόν 100%.

      Διαγραφή
  2. Θέλουν και αυτά τα παιδιά να.μην έχουν τίποτε σε αυτή την ζωή ,θέλουν να μην έχουν ούτε αυτή την οικογένεια ,ψάξτε το και μη λασπολωγητε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.