Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δημ. Κουτσούμπας από τα Γιαννιτσά: ''Φθάνουμε σε μεγάλα αδιέξοδα με ανησυχητικές εξελίξεις''- Τεράστιες ελλείψεις στην Υγεία σε όλο το Ν. Πέλλας (βίντεο)



"Φθάνουμε σε μεγάλα αδιέξοδα με πολύ ανησυχητικές εξελίξεις". Αυτό τόνισε ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, στη σύσκεψη που έγινε το Σάββατο στις 12.00 το μεσημέρι, με σωματεία και φορείς του Ν. Πέλλας, στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, στο δημαρχείο, στα Γιαννιτσά.
Αν και η σύσκεψη έγινε για τα ζητήματα της υγείας στον νομό Πέλλας, οι τοποθετήσεις τόσο των εκπροσώπων φορέων (κυρίως συνδικαλιστικών) αλλά και του ίδιου του γενικού γραμματέα του ΚΚΕ, επεκτάθηκαν συνολικά σε προβλήματα που απασχολούν σήμερα την ελληνική κοινωνία.
Όπως τόνισε ο κ. Κουτσούμπας για την παρουσία του στην Π.Ε. Πέλλας, "είναι διαφορετική η δια ζώσης συνάντηση και ενημέρωση για όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Ν. Πέλλας, ιδιαίτερα στον τομέα της Υγείας, όπως οι ελλείψεις στο προσωπικό και σε υποδομές, αλλά για τα προβλήματα και σε άλλους χώρους δουλειάς, όπως εργοστάσια, στην πρωτοβάθμια φροντίδα Υγείας, στα σχολεία κ.λ.π.", προσθέτοντας: "Όλα αυτά σε ένα φόντο, πολύ δύσκολο, με πολύ ανησυχητικές εξελίξεις που προσδιορίζονται από πολύ συγκεκριμένα ζητήματα για τα οποία πρέπει οι κυβερνώντες αλλά και όλα τα κόμματα να δώσουν απαντήσεις γιατί φθάνουμε σε μεγάλα αδιέξοδα".

Οι φορείς
Στη σύσκεψη μίλησαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στον τομέα τους, ο πρόεδρος της ΕΝΙΠ Μπάμπης Αποστολίδης, η ιατρός- ακτινολόγος του νοσοκομείου Γιαννιτσών Σοφία Κουπίδου, το μέλος του ΔΣ εργαζομένων στην Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας Αλέκος Ουγγρίνος, ο πρόεδρος των εργαζομένων του Δήμου Πέλλας Λευτέρης Αβραμίδης, η εκπρόσωπος της Ομάδας Γυναικών Γιαννιτσών Χριστίνα Χατζηελευθερίου, τα μέλη της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου ΠΕ Πέλλας Γιώργος Βουδούρης και Μάρθα Σαλτζίδου (πρόεδρος του Σωματείου Εργατών Εργατριών Γης), ο πρόεδρος του Σωματείου Γάλακτος Τροφίμων και Ποτών Ημαθίας- Πέλλας Χρήστος Κοντίδης, οι πρόεδροι του Σωματείου των σχολικών καθαριστριών της ΠΕ Πέλλας Δώρα Καρρά και Αναστασία Κεχαγιά.
Παραβρέθηκαν επίσης, μεταξύ άλλων, η δημοτική σύμβουλος του Δήμου Πέλλας Ολυμπία Παπαδοπούλου και η πρόεδρος του Εργατικού κέντρου ΠΕ Πέλλας Θεανώ Ζουρνατζίδου.

Δήλωση του Δημ. Κουτσούμπα
Αμέσως μετά τη σύσκεψη ο κ. Κουτσούμπας δήλωσε: “Υπάρχουν τεράστιες ελλείψεις στην Υγεία στα νοσοκομεία των Γιαννιτσών και της Έδεσσας αλλά και σε όλο το νομό καθώς έχει απαξιωθεί πλήρως και το πρωτοβάθμιο δίκτυο υγείας. Λείπουν γιατροί όλων των ειδικοτήτων από τα νοσοκομεία. Το ΚΚΕ θα παλέψει για να γίνουν μαζικές προσλήψεις γιατρών και νοσηλευτών, για να φτιαχτούν οι απαραίτητες υποδομές και να στελεχωθούν και τα Κέντρα Υγείας. Το νέο νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας είναι απαράδεκτο γιατί ιδιωτικοποιεί την  υγεία και θα αντιταχθούμε σε αυτό μαζί με το ιατρικό προσωπικό“.

Στη Σκύδρα
Να σημειωθεί ότι ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ στις 18:00 θα συναντηθεί με αγρότες της περιοχής στον Ριζό Σκύδρας, στην αίθουσα του Κέντρου Νεότητας.
Στις 19:45 θα συναντηθεί με τη δήμαρχο Σκύδρας, Κατερίνα Ιγνατιάδου, στο δημαρχείο Σκύδρας.
Στις 20:00 θα μιλήσει στην πολιτική-πολιτιστική εκδήλωση της Τομεακής Οργάνωσης Πέλλας, στο Κλειστό Γυμναστήριο Σκύδρας «Αλέξανδρος Νικολαϊδης».
Ρεπορτάζ: Δημ. Μπουλουσάκης












Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. ντροπή ρε σύντροφοι στα Γιαννιτσά ολόκληρος Κουτσουμπας και μαζευτήκατε 20 άτομα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή μου Φρειδερίκη,τι σε νοιάζει εσένα;Σου πόνεσε ο κώλος;

      Διαγραφή
    2. Στη κάλπη θα φανεί η δύναμη μην απογοητεύεσαι

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.