Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δήμος Έδεσσας: Συγκέντρωση στοιχείων τοπικών επιχειρήσεων για την προβολή τουςΟ Δήμος Έδεσσας αναμορφώνει τον διαδικτυακό του τόπο σε ένα πολυλειτουργικό portal και ταυτόχρονα δημιουργεί εφαρμογές (applications) για την καλύτερη εξυπηρέτηση των κατοίκων και των επισκεπτών. Μέσω των νέων τεχνολογιών, εκτός των άλλων, γίνεται μία σημαντική προσπάθεια για προβολή των τοπικών επιχειρήσεων και οργάνωση της πληροφορίας σε κατηγορίες επιχειρήσεων. Για το λόγο αυτό πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις εργασίας με την Ομοσπονδία Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών Εμπορικών Σωματείων (ΟΕΒΕΣ) Ν. Πέλλας, τον Εμπορικό Σύλλογο Έδεσσας και το Σωματείο Καφεζυθεστιατόρων Έδεσσας, όπου συζητήθηκαν οι λεπτομέρειες του εγχειρήματος και ζητήθηκε η συνεργασία των φορέων.

Φυσικά, τόσο η εγγραφή όσο και η διατήρηση των στοιχείων των επιχειρήσεων σε όλα τα μέσα προβολής του Δήμου Έδεσσας θα είναι εντελώς δωρεάν.

Για το λόγο αυτό καλούμε όλες τις τοπικές επιχειρήσεις να δηλώσουν τα στοιχεία τους και να προβληθούν στο portal και τις εφαρμογές του Δήμου Έδεσσας.

Η διαδικασία εγγραφής - δήλωσης των στοιχείων είναι πολύ απλή, αρκεί να υπάρχει η γνώση των στοιχείων της επιχείρησης και τρεις χαρακτηριστικές φωτογραφίες. Η δήλωση των στοιχείων γίνεται στη διεύθυνση: http://www.dimosedessas.gov.gr/el/business_form_for_site

Εναλλακτικά, σε περίπτωση που οι επιχειρήσεις χρειαστούν βοήθεια για να συμπληρώσουν την φόρμα μπορούν να απευθυνθούν στα συνδικαλιστικά τους όργανα.

Γραφείο Τύπου
Δήμου ΈδεσσαςShare on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.