Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δήμος Πέλλας: Ανάβουμε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο και μαζί με το Δικηγορικό Σύλλογο στήνουμε το μεγαλύτερο δέντρο Αγάπης!



Σε εορταστική ατμόσφαιρα και χριστουγεννιάτικο κλίμα θα πραγματοποιηθεί και φέτος η εκδήλωση για το άναμμα του δέντρου των Χριστουγέννων.

Η εκδήλωση θα γίνει από τον Δήμο Πέλλας και τη ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π. στην πλατεία Γκόνου Γιώτα, στα Γιαννιτσά, την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου, στις 7.30 το απόγευμα.

Ταυτόχρονα, ο Δικηγορικός Σύλλογος Γιαννιτσών και ο Σύλλογος Αθλούμενων Δικηγόρων Γιαννιτσών και φίλων "Δικαιόπολις", σε συνεργασία με το Δήμο Πέλλας θα στήσουν το «Δέντρο της Αγάπης» με κουτιά γάλα μακράς διάρκειας τα οποία θα προσφερθούν σε όσους συνδημότες μας έχουν ανάγκη.

Το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου είναι μια εκδήλωση με πολύ όμορφες και ξεχωριστές δράσεις γι’ αυτό άλλωστε μικροί και μεγάλοι την περιμένουν με χαρά και ανυπομονησία. Disco party, ξωτικά, πριγκίπισσες του χιονιού, ραπουνζέλ, χριστουγεννιάτικα Minions κ.α. θα δημιουργήσουν μια παραμυθένια ατμόσφαιρα και θα ξεσηκώσουν τους μικρούς μας φίλους.

Σε όλα τα παιδιά θα προσφερθεί Δωρεάν μαλλί της γριάς.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν:
  •  Ο Δικηγορικός Σύλλογος Γιαννιτσών και ο Σύλλογος Αθλούμενων Δικηγόρων Γιαννιτσών και φίλων "Δικαιόπολις"
  • Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ασβεσταριωτών «Γκόνος Γιώτας» με το Άρμα του Άι Βασίλη
  • Η Μουσική Ακαδημία MDS
  • Η Φιλαρμονική Ορχήστρα Δήμου Πέλλας
Γραφείο Τύπου Δήμου Πέλλας
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.