Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ιερές Ακολουθίες



Aγρυπνία στην Κρύα Βρύση
Την Kυριακή 20 Νοεμβρίου και ώρα 8.00 μ.μ. στον ενοριακό ιερό ναό Γεννήσεως του Σωτήρος Κρύας Βρύσης θα τελεσθεί ιερά Αγρυπνία για την εορτή των Εισοδίων της Θεοτόκου.
Κατά την διάρκεια της Αγρυπνίας θα τεθεί σε προσκύνηση απότμημα ιερού λειψάνου της αγίας Θεοπρομήτορος Άννης.

Εσπερινά κηρύγματα
Την Κυριακή 20 Νοεμβρίου στις 6.00 μ.μ. και στα πλαίσια των Εσπερινών Κηρυγμάτων:
- Στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίας Σκέπης Εδέσσης θα ομιλήσει ο Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτης Δανιήλ Αεράκης, Ιεροκήρυκας της Ι. Μ. Νικαίας και Συγγραφέας, με θέμα: «Λειτουργικές επισημάνσεις».
- Στον Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Γιαννιτσών θα ομιλήσει ο Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτης Χερουβείμ Τσίνογλου, Ιεροκήρυκας της Ι. Μητροπόλεως, με θέμα: «Αορασία και θεοπτία».

Πανηγυρίζει το ιερό παρεκκλήσιο Αγίας Μεγαλομάρτυρος Αικατερίνης στην Πλατάνη Έδεσσας
Την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου πανηγυρίζει ο ιερό παρεκκλήσιο της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Αικατερίνης στην Πλατάνη Εδέσσης (εντός του προαυλίου χώρου του ενοριακού ναού).
ΠΕΜΠΤΗ 24/11
4.40 μ.μ. Μέγας Εσπερινός
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25/11
7.30 π.μ. Όρθρος και Θεία Λειτουργία
Το παρεκκλήσιο θα παραμείνει ανοικτό κατά την διάρκεια της ημέρας της εορτής.

Αγρυπνία στην Έδεσσα
Την Δευτέρα 21 Νοεμβρίου στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίας Σκέπης Εδέσσης θα τελεσθεί ιερά Αγρυπνία με αφορμή την μνήμη του οσίου Ιακώβου του εν Ευβοία (Τσαλίκη) στις 8:30 μ.μ. Κατά την διάρκεια της ιεράς Αγρυπνίας θα τεθούν σε προσκύνηση ιερά κειμήλια του Αγίου.

Επίσης την Παρασκευή 25/11, στις 9:00 μ.μ., στο Ιερό Παρεκκλήσιο Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου (περιοχή Βαροσίου) θα πραγματοποιηθεί ιερά Αγρυπνία (τελείται μηνιαίως).

Πανηγυρίζει το ιερό Παρεκκλήσιο της Αγίας Αικατερίνης ΙΝ Αγίας Βάσσης Έδεσσας
Την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου πανηγυρίζει το ιερό Παρεκκλήσιο της Αγίας Αικατερίνης που βρίσκεται στο υπόγειο του Ιερού Ναού της Αγίας Βάσσης Εδέσσης.
Την Πέμπτη 24/11 θα τελεσθεί πανηγυρικός Εσπερινός στις 5:30 μ.μ. Την Παρασκευή 25/11 το πρωί θα τελεσθούν  Όρθρος και Θεία Λειτουργία, ενώ το απόγευμα της Παρασκευής, στις 5.00 μ.μ., θα γίνει ιερά Παράκλησις της Αγίας.

 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.