Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γ. Καρασμάνης: Ξεκινούν οι διαδικασίες για την αποκατάσταση της στέγης του Δημοτικού Σχολείου Περαίας



Mε εντολή του Υπουργού Υποδομών Κώστα Καραμανλή, ο Διευθύνων Σύμβουλος των Κτιριακών Υποδομών Αθανάσιος Γιαννίρης επικοινώνησε με τον Γιώργο Καρασμάνη. Τον ενημέρωσε ότι εγκρίθηκε η δαπάνη για την αποκατάσταση της στέγης του Δημοτικού Σχολείου Περαίας, και μέσα στον Νοέμβρη ολοκληρώνονται όλες οι διαδικασίες που προβλέπει ο Ν 4412και θα υπογραφεί η σύμβαση για την κατασκευή.​
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
    ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ.
    ΓΙΑ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΛΥΝΕΤΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΣΕ ΧΡΟΝO DT ΚΑΘΩΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ, ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΚΑΝΑ ΣΕΙΡΙΑΛ .
    Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΧΕΙΜΩΝΟ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΣΥΜΒΑΣΗ (ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΙΧΑΝ ΑΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ) ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Η ΣΚΕΠΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ.
    ΕΤΣΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. EΠEIΔH ΦIΛE HTAN AYTONOHTO ΓIA AYTO ΔEN ΠPOXΩPHΣE. AKPIBΩΣ KOΛΛHΣETE ΣTA YΠHPHMEΣIAKA ΓPANAZIA. ΓIAYTO MHN TO ΣAPKAZEIΣ ΦIΛE MOY.
    EΞYΠNOΣ ΦAINEΣAI AN TO ANAΛYΣEIΣ ΘA KATAΛABEIΣ ΓIATI ME ENTOΛH TOY YΠOYPΓOY O ΔIEYΘYNΩN ΣYMBOYΛOΣ ENHMEPΩΣE TON ΠPΩHN YΠOYPΓO. KATAΛABAINEIΣ TI ΔIHMEIΘEI AKPIBΩΣ ΓIA TO AYTONOHTO...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.