Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΣΥΡΙΖΑ Ο.Μ. Γιαννιτσών: Κάλεσμα στην απεργιακή συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο Γιαννιτσών



Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ καλεί στις απεργιακές κινητοποιήσεις και σε συμμετοχή στην 24ωρη Γενική Απεργία που έχουν προκηρύξει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, αύριο Τετάρτη 9 Νοεμβρίου.
Στα Γιαννιτσά η απεργιακή συγκέντρωση που διοργανώνει το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Π.Ε. Πέλλας θα πραγματοποιηθεί έξω από το κτίριο του Εργατικού Κέντρου, στις 11:00 π.μ. Θα ακολουθήσουν ομιλίες και ενδεχομένως πορεία.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, "η  Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Γιαννιτσών θα συμμετάσχει δυναμικά στην απεργιακή κινητοποίηση και καλεί τα μέλη και τους φίλους της Οργάνωσης να παραστούν στη συγκέντρωση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου."
"Όλοι και όλες στον δρόμο, διαλέγουμε ζωή και όχι επιβίωση. Τους ανατρέπουμε τώρα! Αντίσταση, αλληλεγγύη, αλλαγή", επισημαίνει μεταξύ άλλων το κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για συμμετοχή στη Γενική Απεργία.

Το Συντονιστικό της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Γιαννιτσών



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.