Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Νέα Πέλλα: Ευχαριστήριο του προέδρου σε συντοπίτη του για δωρεά αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή στην κοινότητα



Δημόσια ευχαρίστησε τον συγχωριανό του Παναγιώτη Κοκκίνη, ο πρόεδρος της κοινότητας Νέας Πέλλας, Γιώργος Αρετάκης, για την δωρεά ενός αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή που θα χρησιμεύσει στην παροχή πρώτων βοηθειών όπου χρειασθεί:
"Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι παραλάβαμε τον αυτόματο εξωτερικό απινιδωτή, δωρεά του συγχωριανού μας κ. Κοκκίνη Παναγιώτη του Σοφοκλή ο οποίος ζει και δραστηριοποιείται στην Αθήνα. Ο ίδιος ανταποκρίθηκε με χαρά και χωρίς δεύτερη σκέψη στο αίτημά μας και μας έκανε την τιμή να επισκεφτεί ο ίδιος το χωριό για να μας τον παραδώσει. 
Θέλω να τον ευχαριστήσω προσωπικά από καρδιάς αλλά και εκ μέρους όλων των συγχωριανών για την αγάπη που έδειξε με αυτήν την κίνηση στον τόπο καταγωγής του.
Θα ενημερωθείτε για το σημείο τοποθέτησής του και ελπίζουμε να υπάρξει ενδιαφέρον για την εκπαίδευση κι άλλων συγχωριανών μας σε πρώτες βοήθειες και χρήση απινιδωτή."


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.