Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επιπλέον εγγραφές στο ΚΔΑΠ Αλμωπίας εκτός ΕΣΠΑ



Το ΚΔΑΠ προσφέρει σημαντικό κοινωνικό έργο δίνοντας από τη μία πλευρά τη δυνατότητα παραγωγικής δραστηριότητας και έκφρασης στα παιδιά μας και από την άλλη, διευκολύνοντας δεκάδες γονείς που στις σημερινές δύσκολες συνθήκες χρειάζονται στήριξη και βοήθεια.

Γνωρίζουμε ότι πολλοί γονείς που είχαν κάνει αίτηση, είχαν πλήρη φάκελο και πληρούσαν όλα τα κριτήρια έμειναν χωρίς voucher, λόγω της ελλιπούς χρηματοδότησης του προγράμματος από την πολιτεία, χωρίς να φταίνε καθόλου.

Θέλουμε όλα αυτά τα παιδιά κοντά μας, και έχουμε αποφασίσει να προσφέρουμε τη δυνατότητα στις οικογένειες που αποκλείστηκαν μέχρι σήμερα από το πρόγραμμα της ΕΕΤΑΑ να εγγραφούν στο ΚΔΑΠ Αλμωπίας με τους ίδιους όρους που ισχύουν για όλα τα παιδιά με αντίτιμο.

Από την πρώτη στιγμή και αναγνωρίζοντας την προσφορά των εργαζομένων στο ΚΔΑΠ του Δήμου μας καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την εύρυθμη και αποδοτική λειτουργία του.

Σας ενημερώνουμε πως έπειτα από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αλμωπίας ξεκίνησαν οι επιπλέον εγγραφές εκτός ΕΣΠΑ παιδιών στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) του Δήμου Αλμωπίας για το σχολικό έτος 2022 – 2023.

Ελάτε να μας γνωρίσετε από κοντά.

Με Εκτίμηση
Ο Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Αλμωπίας
Συλλέκτης Γεώργιος
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.