Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μερική κύρωση δασικού χάρτη Περιφερειακής Ενότητας ΠέλλαςΜερική κύρωση δασικού χάρτη όλων των Τοπικών και Δημοτικών Κοινοτήτων των Δήμων Αλμωπίας ,Έδεσσας, Πέλλας και Σκύδρας, της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας» 

Από τη Διεύθυνση Δασών Πέλλας, , ανακοινώνεται ότι με την 372019/21-10-2022 (ΦΕΚ756Δ΄/2022 και ΑΔΑ : ΡΨ0Λ4653Π8-20Λ) απόφαση του ΓΓ Δασών του ΥΠΕΝ , κυρώθηκε ο δασικός χάρτης όλων των Τοπικών και Δημοτικών Κοινοτήτων των Δήμων Αλμωπίας, Έδεσσας, Πέλλας και Σκύδρας, της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας πλην των τμημάτων για τα οποία ασκήθηκαν αντιρρήσεις. 
Ο κυρωμένος δασικός χάρτης από την ημερομηνία δημοσίευσής του καθίσταται οριστικός και έχει πλήρη αποδεικτική ισχύ σε κάθε διοικητική ή δικαστική αρχή για όλα τα τμήματα που αποτυπώνονται σε αυτόν με πράσινο περίγραμμα και πράσινη διαγράμμιση, τα οποία αποτελούν δασικές εν γένει εκτάσεις των παραγράφων 1, 2, 3, 4 και 5 του άρθρου 3 του ν. 998/1979, όπως ισχύει.
Επί των ανωτέρω εκτάσεων εφαρμόζονται οι διατάξεις της δασικής νομοθεσίας, με την επιφύλαξη των προβλεπομένων στην παράγραφο 5 του ως άνω άρθρου 3, ως προς τις χορτολιβαδικές και τις πετρώδεις και βραχώδεις εκτάσεις των περιπτώσεων α΄ και β΄ της ως άνω παραγράφου. 
Ο κυρωμένος δασικός χάρτης τηρείται στην οικεία Διεύθυνση Δασών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, στο Τμήμα Δασικών Χαρτογραφήσεων και στην ειδική ιστοσελίδα της ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ http://gis.ktimanet.gr/wms/forestfinal/default.aspx 

Η ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ 
ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΔΑΣΩΝ ΠΕ ΠΕΛΛΑΣ 
ΒΑΡΟΥΤΣΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ Δασολόγος με Α΄βαθμό
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.