Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Το Εργατικό Κέντρο ΠΕ Πέλλας καταδικάζει το νομοσχέδιο για την υγείαΣτηρίζει την κινητοποίηση της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Πέλλας

Το Εργατικό Κέντρο πε Πέλλας καταδικάζει το νομοσχέδιο για την υγεία που περιλαμβάνει την κατάργηση της πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης των γιατρών. Αν ψηφιστεί, σε συνδυασμό με τις μεγάλες ελλείψεις σε υγειονομικό προσωπικό και την εγκατάλειψη του δημοσίου συστήματος από εξοπλισμό και υποδομές, θα οδηγήσει τους ασθενείς, που περιμένουν για μήνες στις λίστες αναμονής των χειρουργείων ή πανάκριβων θεραπειών, στις μεγάλες κλινικές της ιδιωτικής υγείας. Πρακτικά η πλειοψηφία των νοσοκομείων, κυρίως στην περιφέρεια, θα διεκπεραιώνουν τα επείγοντα περιστατικά και θα παρέχουν υποβαθμισμένες υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας. Η είσοδος ιδιωτών γιατρών μερικής απασχόλησης, που θα καλύπτουν τρύπες και κενά όπως – όπως στις δημόσιες μονάδες υγείας, καταδικάζει τους ασθενείς σε τραγική υποβάθμιση της παρεχόμενης περίθαλψης και σε επικίνδυνες συνθήκες νοσηλείας.

Η πείρα από την περίοδο της πανδημίας το επιβεβαίωσε.

Δίνουν τη χαριστική βολή στο δημόσιο σύστημα υγείας σε μία περίοδο που το εισόδημα μας κατασπαράζεται από τις αυξήσεις φωτιά στο ρεύμα, στα καύσιμα, στα είδη πλατιάς λαϊκής κατανάλωσης.

Το νομοσχέδιο έκτρωμα για τη δευτεροβάθμια περίθαλψη πρέπει να απορριφθεί από όλους τους εργαζόμενους.

Το Εργατικό Κέντρο Πέλλας στηρίζει την κινητοποίηση της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Πέλλας και καλούμε τα σωματεία μέλη μας και όλους τους πολίτες της Πέλλας να δώσουν το παρόν στο Συλλαλητήριο που διοργανώνει η ΕΝΙΠ την Πέμπτη στις 13:30, στην πύλη στου νοσοκομείου Γιαννιτσών,

Καμία ανοχή!

Όλοι στον αγώνα!

· Για αποκλειστικά και δωρεάν σύγχρονες υπηρεσίες υγείας!
· Για τη στελέχωση των δημόσιων μονάδων υγείας με μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού.
· Για γενναία αύξηση της κρατικής χρηματοδότησης του δημόσιου συστήματος υγείας.
· Για να μην κλείσει, να μη συγχωνευτεί κανένα νοσοκομείο, κανένα κέντρο υγείας.

Να αποσυρθεί άμεσα αυτό το τερατούργημα!
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.