Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επίσημη επίσκεψη της Θ. Τζάκρη στη Γερμανία - Το πρόγραμμα συναντήσεων και ομιλιών της



Από σήμερα Πέμπτη 3/11 έως την Κυριακή 6/11, η βουλευτής Πέλλας, Αναπληρώτρια Τομεάρχης Εξωτερικών και Αρμόδια για τον Απόδημο Ελληνισμό στο 
ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Θεοδώρα Τζάκρη, θα βρεθεί στη Γερμανία, όπου θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη.
Το πρόγραμμα ξεκινάει το απόγευμα της Πέμπτης στο Düsseldorf όπου θα συναντηθεί με τοπικούς θεσμικούς παράγοντες, εκπροσώπους φορέων και επιχειρηματίες.
Την Παρασκευή θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του γυμνασίου λυκείου του Düsseldorf, όπου θα συζητηθούν τα θέματα που απασχολούν τον σύλλογο, ενώ στη συνέχεια θα συναντηθεί με τον Αρχιμανδρίτη της εκκλησίας του Düsseldorf που εκπροσωπεί την ορθόδοξη κοινότητα που αριθμεί 30 χιλιάδες πιστούς.
Το πρόγραμμα της Παρασκευής θα κλείσει με την ομιλία της στο Düsseldorf, η οποία θα πραγματοποιηθεί στον πολυχώρο Zakk, στις 18:30.
Το Σάββατο η κα Τζάκρη θα βρεθεί στην Κολωνία για το Συνέδριο της Ομοσπονδίας Ελληνικών Κοινοτήτων, ενώ στη συνέχεια θα επιστρέψει στο Düsseldorf για την Εκδήλωση Ελλήνων και Γερμανών καλλιτεχνών με μουσικό αφιέρωμα για την καταστροφή της Σμύρνης.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.