Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συμμετοχή εκπαιδευτικών του ΓΕΛ Καλής στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+ KA1Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την συμμετοχή, 3 εκπαιδευτικών του σχολείου μας, «ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΛΗΣ» στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+ KA1 Μαθησιακή Κινητικότητα Ατόμων.

Συγκεκριμένα οι κ.Γιόντης Τρύφων Διευθυντής ο κ. Χριστοφορίδης Ιωάννης Συντονιστής των ευρωπαϊκών προγραμμάτων και κ. Καρυπίδης Χαράλαμπος συμμετείχαν και παρακολούθησαν ένα δομημένο πρόγραμμα εκπαίδευσης στην Ισλανδία(Ρεϋκιαβίκ) από 16 ως 22 Οκτωβρίου 2022.

Παρακολούθησαν το πρόγραμμα «Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνίας (ΤΠΕ), διαδικτυακές εφαρμογές, κοινωνικά δίκτυα και διαδικτυακά εργαλεία για μια νέα εκπαίδευση» με στόχο, να εξοικειωθούν οι εκπαιδευτικοί στη χρήση μεγάλης γκάμας νέων εργαλείων-εφαρμογών και συσκευών για τη μετατροπή της τάξης σε ψηφιακό περιβάλλον μάθησης.

Παράλληλα ήρθαν σε επαφή με συναδέλφους από Ιταλία, Κροατία, Γερμανία, Πολωνία, Σλοβενία, Γαλλία, Ισπανία. Ανταλλάξαν απόψεις, ενημερωθήκαν για νέες καινοτόμες εκπαιδευτικές πρακτικές και δράσεις και άνοιξαν δίαυλους επικοινωνίας για μελλοντική συνεργασία σε προγράμματα κινητικότητας μαθητών Erasmus+.

Ως αποτέλεσμα του προγράμματος, θα αυξηθούν οι καινοτόμες δραστηριότητες και θα διευρυνθούν οι ορίζοντες του σχολείου, υλοποιώντας με αυτό τον τρόπο τον πρωταρχικό στόχο του σχολείου μας, που είναι η ευημερία, τόσο της σχολικής όσο και της ευρύτερης τοπικής κοινότητας.

Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος Erasmus+ της Ευρωπαϊκής ένωσης.

Ο Συντονιστής Erasmus
Χριστοφορίδης Ιωάννης 


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.