Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Mεγάλη δωρεά της Alpha Bank στο Αγαθοβούλειο-3ο Δημοτικό Σχολείο Γιαννιτσών



Στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας «Μαζί, με στόχο την παιδεία» που υλοποιεί η Alpha Bank με στόχο την ισότιμη πρόσβαση των παιδιών στη γνώση, παραδόθηκε την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022 στο Αγαθοβούλειο-3ο Δημοτικό Σχολείο Γιαννιτσών, ένα ολοκληρωμένο διαδραστικό σύστημα διδασκαλίας, που περιλαμβάνει πίνακα, ηλεκτρονικό υπολογιστή και συσκευή προβολής καθώς και αθλητικό εξοπλισμό.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για την παράδοση του υλικού, παρέστησαν ο Δήμαρχος Πέλλας κ. Γρηγόρης Στάμκος, ο αντιδήμαρχος κ. Θ. Επιτροπάκης καθώς και ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Α/θμιας Εκπ/σης Πέλλας κ. Στεργιούλας, ενώ χαιρετισμό απηύθηνε με επιστολή του ο Δ/ντής Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης Πέλλας κ. Σάββας Ταιλαχίδης. Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων κ. Αργύρης Φλίκας, παρέδωσε αναμνηστικό δώρο στην εκπρόσωπο της Τράπεζας κ. Ευαγγελία Φωτίδου, ευχαριστώντας την για τη σημαντική δωρεά του Ομίλου προς το σχολείο. Η Δ/ντρια του Σχολείου κ. Παπαδημητρίου Φανή στην ομιλία της, τόνισε ότι η φιλοσοφία της κοινωνικής ευθύνης που ενστερνίζεται και υλοποιεί η Alpha Bank είναι μεγάλης σημασίας καθώς αφορά στην αύξηση του επιπέδου εκπαίδευσης της κοινωνίας και τη δημιουργία ενός θετικού περιβάλλοντος για βιώσιμη ανάπτυξη της χώρας, αφού οι επενδύσεις στην εκπαίδευση και ειδικά στην πρωτοβάθμια είναι το κλειδί μιας μακροχρόνιας ευημερίας.









Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.