Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Nέα του ΑΣ Έδεσσας



Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα αθλητές του ΑΣ Έδεσσας

Στο Πανελλήνιο  πρωτάθλημα Taekwondo παίδων-κορασίδων παρευρέθηκαν το περασμένο  Σαββατοκύριακο αθλητές του Α. Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ . Το πρωτάθλημα πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο Τάσος Καμπούρης στη Ν Χαλκίδα στις 4 -5 και 6 Νοεμβρίου με τη συμμετοχή περισσότερων από 600 αθλητές από όλη την Ελλάδα.
Το επίπεδο ήταν πολύ υψηλό και η μεγάλη συμμετοχή αθλητών το έκανε ακόμα δυσκολότερο.
Ο Α. Σ. Έδεσσας συμμετείχε με τρεις αθλητές πρωτοεμφανιζόμενους γεννημένους το 2010 ενώ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, αγωνίζονταν αθλητές γεννηθέντες από το 2008 έως το 2010. Συγκεκριμένα αγωνίστηκαν ο Τσακίρης Νικόλας  στην κατηγορία -45 κιλά παιδων, κέρδισε τον πρώτο  αγώνα  2-1 και έχασε στον  δεύτερο αγώνα με 1-2.
Ο Τρυφωνίδης Ευθύμιος αγωνίστηκε στην κατηγορία -49 κιλά και δυστυχώς έχασε στον πρώτο  αγώνα με σκορ 2-1 ενώ η Τσικιρδένη Μαριέττα αγωνίστηκε χωρίς νίκη στην κατηγορία -51 κιλά κορασίδων. 
Την ομάδα  συνόδεψε η προπονητήρια Μπιρόζη Αναστασία. 
Θερμά συγχαρητήρια για το δυναμισμό που έδειξαν οι νεαροί αθλητές, αποκόμισαν μια πολύ σημαντική εμπειρία που τους κάνει πιο δυνατούς στον μέλλον. 




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.