Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δυναμική παρουσία του Δήμου Παιονίας στην Έκθεση Τουρισμού PHILOXENIAΕξαιρετικές εντυπώσεις προκάλεσε το περίπτερο του δήμου Παιονίας στην έκθεση τουρισμού PHILOXENIA 2022, όπου η επιτροπή τουρισμού του δήμου σε συνεργασία με τοπικούς παραγωγούς πρόβαλλε την περιοχή ως προορισμό, τα τοπικά προϊόντα και το πολιτιστικό κεφάλαιο του τόπου μέσα από δράσεις γευσιγνωσίας, από πολιτιστικά δρώμενα, από έντυπο υλικό και από προβολή video.

Στόχος ήταν η τουριστική προβολή της Παιονίας στο πολυπληθές κοινό της έκθεσης και οι επαφές με τουριστικά πρακτορεία, με πρεσβείες και με τον ΕΟΤ.

Η επιτροπή τουρισμού ευχαριστεί :

Τα οινοποιεία: Τάτση, Μικρό Κτήμα , Χατζηβαρύτη, Αϊδαρίνη, Βαλτάρα, Σπανούδη και Σακαλάκη.
Τις επιχειρήσεις: Νερά Μακεδονίας, Γουμένισσες, Κολιός, Καρύδια Γουμένισσας.
Τα χορευτικά συγκροτήματα Αγίου Πέτρου και Πολυπέτρου.
Τα χάλκινα της Γουμένισσας.
Και τέλος, τον πρόεδρο της HELEXPO Αναστάσιο Τζίκα για την ευγενική προσφορά του περιπτέρου στην έκθεση.

Ο δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης δήλωσε:

"Προχωράμε δυναμικά για την τουριστική προβολή της Παιονίας και συσπειρώνουμε τις ενεργές και δημιουργικές δυνάμεις του τόπου μας προς αυτή την κατεύθυνση. Η παρουσία μας στην PHΙLOXENIA ήταν εξαιρετική και ευχαριστώ όλους όσους βοήθησαν εθελοντικά και με προσφορές. Συγχαίρω δε, την επιτροπή τουρισμού και τον πρόεδρο Χρήστο Δραγανίδη για το άρτιο αποτέλεσμα της παρουσίας μας στην έκθεση".Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.