Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πρόεδρος μεγάλης ΠΑΕ της Βόρειας Ελλάδας στόχος παρακολούθησης με το Predator (βίντεο)



Κορυφαίος παράγοντας ομάδας ποδοσφαίρου της Βορείου Ελλάδος φέρεται να είναι ο επιχειρηματίας που παρακολουθείτο με το λογισμικό παρακολούθησης Predator, όπως αποκαλύπτει ρεπορτάζ του MEGA.
Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Mega, προσπάθησαν πάνω από δέκα φορές να παγιδεύσουν το κινητό τηλέφωνο του προέδρου της μεγάλης ομάδας με έδρα τη Βόρεια Ελλάδα.
Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, ο επιχειρηματίας και μεγαλοπαράγοντας ποδοσφαίρου που έγινε προσπάθεια να παρακολουθηθεί. είναι πρόεδρος πολύ σημαντικής ΠΑΕ στη Βόρεια Ελλάδα.

«Μέχρι τώρα, ξέραμε ότι αποτελούσε παγίδα για πολιτικά πρόσωπα», ανέφερε ο αστυνομικός συντάκτης, προσθέτοντας ότι «τώρα, αποκαλύπτεται ότι το έστελναν επανειλημμένως σε μεγάλο αθλητικό παράγοντα».
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Προφανώς και αυτός ήταν επικίνδυνος για την εθνική ασφάλεια.
    Κατά τα άλλα χθες-προχθές διαβάζαμε ποιοι είναι οι πιθανοί υποψήφιοι πολιτευτές και ίσως χειροκροτητές των υποκλοπών, δεν ξεχνάμε τους βουλευτές που χειροκροτούσαν τον Κούλη μετά τη συνεδρίαση για τις υποκλοπές, από την Πέλλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.