Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνελήφθη στην Λεπτοκαρυά Πιερίας πρώην παίκτης reality για ναρκωτικά



Ένας 35χρονος αθλητής του bodybuilding, πρώην παίκτης reality, συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης καθώς στην κατοχή του βρέθηκε ποσότητα 285 γραμμαρίων κοκαΐνης.
Η σύλληψη του έγινε στη Λεπτοκαρυά Πιερίας, όταν σε στοχευμένο έλεγχο που έγινε στο ΙΧ αυτοκίνητο 35χρονου διαπιστώθηκε ότι στο πορτμπαγκάζ υπήρχε ειδική κρύπτη για τα ναρκωτικά. Επιπλέον, κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα που χρησιμοποιούσε, όπως επίσης ένα κινητό τηλέφωνο και χρηματικό ποσό 2.055 ευρώ, που βρέθηκαν στην κατοχή του. 
Ο συλληφθείς γνωστός αθλητής, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο αθλητής του bodybuilding έχει εμφανιστεί και σε ριάλιτι παιχνίδι, ενώ είναι ιδιαίτερα δραστήριος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με δεκάδες χιλιάδες ακόλουθους.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.