Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πανελλήνιο πρωτάθλημα U11 και U13: Πρωταθλήτρια στα 39 κιλά η Παυλίδου Όλγα του ΑΣ Δυτικού



Με 9 αθλητές συμμετείχε η ομάδα μας στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ηλικιών U11 και  U13 που διεξήχθη στα Τρίκαλα στις 6 Νοεμβρίου!!! ! Πρωταθλήτρια Ελλάδος στα 39 κιλά η Παυλίδου Όλγα! Αργυρό μετάλλιο για τον Δερμεντζή Δημήτρη στα 60 κιλά ! Χάλκινο μετάλλιο για τον Γιαγιά Τριαντάφυλλο στα 48 κιλά! δύο τέταρτες θέσεις για Σαπουντζόγλου Αριστοτέλη και Πατρίκιο Μάριο στα 54 και 38 κιλά αντίστοιχα! Εξαιρετική η εμφάνιση και των υπόλοιπων  παιδιών μας, Πατρίκιος Νίκος, Δελιορίδης Αναστάσιος, Ταχματζίδης Αθανάσιος και Ταχματζίδης Θεόδωρος, αφού για τους περισσότερους ήταν η πρώτη φορά που συμμετείχαν σε τέτοιου είδους διοργάνωση!!!
Ευχαριστούμε τους δύο προπονητές μας Παυλίδη Θεοδόση και Γιαγιά Σταμάτη για το εξαιρετικό έργο που κάνουν  καθώς και περί τους 20 γονείς και φίλους που συνόδευσαν την ομάδα!!!

ΑΣ Δυτικού




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.