Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μην Ανοίξεις την Πόρτα: Ανακοινώθηκε η πρώτη ταινία των Unboxholics! (βίντεο)



Έπειτα από 11 χρόνια δυναμικής και συνεχής παρουσίας τους στο ελληνικό internet, οι UNBOXHOLICS έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας με original περιεχόμενο σε όλους τους digital προορισμούς τους.

Στο παρελθόν μάλιστα έχουν παρουσίασει, στο κοινό, τέσσερις πρωτότυπες mini horror ταινίες μυθοπλασίας καθώς και το “ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟ”, μια διαδραστική horror σειρά αποτελούμενη από 5 επεισόδια.

Mε το τέλος του τελευταίου επεισοδίου της σειράς “Κυνήγι Θησαυρού” στο YouTube Channel τους, οι Unboxholics παρουσίασαν στο κοινό το πρώτο αποκλειστικό trailer της horror ταινίας που ετοιμάζουν και θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2023.

Δείτε το trailer της ταινίας στο τέλος του επεισοδίου:

Δείτε παρακάτω τη σύνοψη της ταινίας:

Μακριά από τον πολιτισμό, σε ένα παγωμένο δάσος στην αφιλόξενη πλαγιά ενός βουνού, μια ομάδα ερευνητών δέχεται επίθεση από μια απροσδιόριστη φιγούρα.

Μοναδική διασωθείσα, μια νεαρή βιολόγος η οποία βρίσκει καταφύγιο στην απομονωμένη καλύβα ενός μυστήριου άντρα. Μαζί, θα ξεκινήσουν ένα αποκαλυπτικό ταξίδι στα βάθη της ανθρώπινης ψυχής. Τι βρίσκεται άραγε στην σκοτεινή καρδιά του δάσους;

Τίτλος: Μην ανοίξεις την πόρτα
Σκηνοθεσία: Σάκης Καρπάς & Αλέξανδρος Καρπάς
Πρωταγωνιστούν: Φωτεινή Λεβογιάννη και Σάκης Καρπάς
Μουσική: Κώστας Αγέρης
Παραγωγή: Unboxholics
Κυκλοφορία: 2023
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.