Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δράση του 1ου Ημερησίου ΕΠΑΛ Αριδαίας Ν. Παπαϊωάννου για την Παγκόσμια Ημέρα με Αναπηρία



Οι μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Αριδαίας,  Νίκανδρος Παπαϊωάννου, συμμετείχαν σε δράση που διοργάνωσε το Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Αριδαίας,  για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία. Τα κυρίαρχα συνθήματα γράφτηκαν σε μπαλόνια και μοιράστηκαν στους μαθητές του Ε.Ε.Ε.ΕΚ Αριδαίας και του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία Δήμου Αριδαίας(Ηλιαχτίδα). 
Τα συνθήματα  ήταν:  Ενσυναίσθηση. Όλοι διαφορετικοί, όλοι ίσοι. Η διαφορετικότητα είναι δικαίωμα. Αυτή η κοινωνία μας χωράει όλους. Όχι στην προκατάληψη και τον αποκλεισμό. Είμαστε μια ομάδα. Διαφορετικοί αλλά ίσοι. Μαζί μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα. Η δύναμη έγκειται στην διαφορετικότητα και όχι στην ομοιότητα. Ένας για όλους και όλοι για έναν. 3 Δεκεμβρίου Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία. Ισότιμη πρόσβαση στην εκπαίδευση. Η αναπηρία είναι θέμα αντίληψης. Δεν δυσκολεύω τη ζωή των συνανθρώπων μου. Θέλω μια κοινωνία που όλοι θα νοιαζόμαστε για τον καθένα. Δεν κλείνω το  πεζοδρόμιο με το αυτοκίνητο μου. Δεν παρκάρω σε ράμπες. Κατά τη διάρκεια της δράσης, οι μαθητές συμμετείχαν ενεργά σε κοινές δραστηριότητες με τα άλλα σχολεία. 
Ευχαριστούμε τον Διευθυντή του Ε.Ε.Ε.Ε.Εκ κ. Βασδαρη Αναστάσιο για την ευκαιρία που μας έδωσε να φέρουμε τους μαθητές μας πιο κοντά.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.