Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Την Παρασκευή τα εγκαίνια της 11ης Παραμυθούπολης στο πάρκο του Αγ. Γεωργίου Γιαννιτσών



Συναυλία – πάρτι στον πεζόδρομο με Μπίγαλη και Πωλίνα

Ολοκληρώνονται οι προετοιμασίες για την 11η Παραμυθούπολη, που διοργανώνει ο Δήμος Πέλλας στο πάρκο του Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών.

Η Παραμυθούπολη (μετά την διακοπή λόγω της πανδημίας) συμπληρώνει φέτος 11 χρόνια λειτουργίας και «ανοίγει τις πύλες της» την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022 και θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023. Τα εγκαίνια θα γίνουν από τον Δήμαρχο Πέλλας Γρηγόρη Στάμκο, στις 7.30 στο απόγευμα της Παρασκευής, στο πάρκο του Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών.

Μουσικά σχήματα, χορωδίες, θεατρικές ομάδες, πολιτιστικοί, περιβαλλοντικοί και αθλητικοί σύλλογοι, εθελοντικές ομάδες, μαθητές θα συμμετέχουν και φέτος στην κορυφαία διοργάνωση του Δήμου Πέλλας, ενώ πλήθος καλλιτεχνικών εκδηλώσεων θα ομορφύνουν και φέτος το μαγευτικό σκηνικό που έχει στηθεί στα Γιαννιτσά. Παράλληλα, μέσα από ειδικό περίπτερο θα αναδειχθούν πρωτοβουλίες και εκδηλώσεις αγάπης και αλληλεγγύης για όσους συνανθρώπους μας έχουν ανάγκη.

Την ημέρα των εγκαινίων οι εκδηλώσεις ξεκινούν με ένα μοναδικό «εκρηκτικό» live party με τους Κώστα Μπίγαλη και Πωλίνα, στον πεζόδρομο, στις 9.00 μ.μ.!

Στην τελετή των εγκαινίων συμμετέχουν: Το Αλεξάνδρειο Δημοτικό Ωδείο Γιαννιτσών, η Φιλαρμονική Δήμου Πέλλας, «Αθλοκίνηση» & Studio Γυμναστικής «Βαρσαμά», Πολιτιστικός Σύλλογος Ασβεσταριωτών «Γκόνος Γιώτας», ο Αι Βασίλης και τα Ξωτικά.

- Από Παρασκευή 9 έως και Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022, στις 5.00 το απόγευμα, θα λειτουργεί το «Σπιτάκι Αλληλεγγύης», ενώ θα λειτουργεί παράλληλα Χριστουγεννιάτικο Bazzar από το Ειδικό Σχολείο Γιαννιτσών.

Ραντεβού στην επίσημη έναρξη, την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου, στις 7.30 μ.μ., στο πάρκο του Αγίου Γεωργίου και στις 9.00 στη συναυλία, στον πεζόδρομο Γιαννιτσών…

Θα είμαστε όλοι εκεί!

Από το Γραφείο Τύπου ΔΗΚΕΠΑ Πέλλας


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.