Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κακοκαιρία «Άριελ», 146 κλήσεις έλαβε η Πυροσβεστική στην Κεντρική Μακεδονία



Συνολικά 146 κλήσεις έλαβε μέχρι στιγμής η Πυροσβεστική Υπηρεσία στην Κεντρική Μακεδονία για περιστατικά που συνδέονται με την κακοκαιρία «'Αριελ». 
Απ' αυτές οι 104 αφορούσαν την Πιερία, όπου η έντονη βροχόπτωση προκάλεσε πλημμυρικά φαινόμενα, ενώ συνεργεία της Πυροσβεστικής επενέβησαν σε εκατό περιπτώσεις για αντλήσεις υδάτων. Τα υπόλοιπα τέσσερα περιστατικά στον ίδιο νομό συνδέονταν με μεταφορές ατόμων από εγκλωβισμένα αυτοκίνητα σε ασφαλή σημεία.
Στο νομό Θεσσαλονίκης  η Πυροσβεστική έλαβε 33 κλήσεις, εκ των οποίων μία για άντληση υδάτων, 24 για κοπές δέντρων και οκτώ για αφαιρέσεις αντικειμένων.
Πέντε κλήσεις έγιναν στην Ημαθία και αφορούσαν όλες αντλήσεις υδάτων, μία στις Σέρρες για τον ίδιο λόγο και τρεις στο νομό Χαλκιδικής (εκ των οποίων δύο για κοπές δέντρων και μία για άντληση υδάτων).  
Τα έντονα καιρικά φαινόμενα βρίσκονται σε ύφεση στους νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας. 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Η επόμενη προφανώς θα αποκαλείται Skip μέχρι να μας ξεπλύνουν οριστικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.