Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ώρα πληρωμής για το επίδομα θέρμανσης, 190 εκατ. ευρώ καταβάλλονται στους δικαιούχουςΈφτασε η ώρα για την πληρωμή του επιδόματος θέρμανσης καθώς ανακοινώθηκε από επίσημα χείλη ότι θα καταβληθεί η πρώτη δόση στους δικαιούχους ύψους 190 εκατ. ευρώ.
Τουλάχιστον 190 εκατ. ευρώ αναμένεται να εκταμιευθούν μέχρι αύριο, Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022, από τα κρατικά ταμεία για να μπουν στους τραπεζικούς λογαριασμούς δικαιούχων του επιδόματος θέρμανσης.
Πρόκειται για την πρώτη δόση για το επίδομα θέρμανσης της σεζόν 2022 -2023.
Όπως είπε σήμερα στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, μέχρι αύριο το βράδυ, τουλάχιστον 190 εκατ. ευρώ από τα 300 εκατ. της συνολικής επιδότησης, θα έχουν πιστωθεί στους λογαριασμούς των πολιτών με την προϋπόθεση να έχει δηλωθεί σωστά το IBAN των δικαιούχων στην αντίστοιχη πλατφόρμα.
Σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομικών, περίπου 700 εκατ. ευρώ θα έχουν καταβληθεί το τελευταίο διήμερο, μαζί το επίδομα θέρμανσης και την επιταγή ακρίβειας, ενισχύοντας τους πολίτες αυτές τις ημέρες των γιορτών.  
Θυμίζουμε ότι η πληρωμή του επιδόματος θα γίνει σε τρεις δόσεις. Οι άλλες δύο δόσεις είναι προγραμματισμένες για τα τέλη Φεβρουαρίου και Απριλίου αντίστοιχα.
Πιο συγκεκριμένα, έως την 28η Φεβρουαρίου 2023 για το σύνολο των αγορών που θα τιμολογηθούν έως την 31η Ιανουαρίου 2023 και υπό την προϋπόθεση καταχώρισης των απαιτούμενων στοιχείων έως και την 15η Φεβρουαρίου 2023.
Έως την 28η Απριλίου 2023 για το σύνολο των αγορών που θα τιμολογηθούν έως την 31η Μαρτίου 2023 και υπό την προϋπόθεση καταχώρισης των απαιτούμενων στοιχείων έως και την 15η Απριλίου 2023.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.