Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ντμ. Μεντβέντεφ: Προβλέπει πόλεμο Γερμανίας-Γαλλίας και εμφύλιο στις ΗΠΑ το 2023, με άνοδο του Μασκ στην προεδρία



Ο αναπληρωτής επικεφαλής του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ, πιστός σύμμαχος του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν, ακολουθώντας την τάση των προβλέψεων για το τι μέλλει γενέσθαι το νέο έτος που βρίσκεται προ των πυλών, προέβη εχθές σε μια σειρά προβλέψεων για τη Δύση.

Ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας προβλέπει, μεταξύ άλλων, ότι θα ξεσπάσει πόλεμος μεταξύ της Γαλλίας και της Γερμανίας, καθώς και εμφύλια σύρραξη στις ΗΠΑ, που θα οδηγήσει τελικά τον επικεφαλής της Tesla και του Twitter στην προεδρία της χώρας, όπως μεταδίδει το Reuters.

Ειδικότερα, ο Μεντβέντεφ, στη λίστα με τις προβλέψεις του για το 2023, την οποία ανήρτησε στους προσωπικούς λογαριασμούς του στο Twitter και στο Telegram, προβλέπει ότι το επόμενο έτος η τιμή του πετρελαίου θα εκτιναχθεί στα 150 δολάρια το βαρέλι και η τιμή του φυσικού αερίου θα φτάσει τα 5.000 δολάρια ανά 1.000 κυβικά μέτρα.

Προβλέπει επίσης την επανένταξη του Ηνωμένου Βασιλείου στην Ευρωπαϊκή Ένωση, που θα οδηγήσει όμως στην κατάρρευση του μπλοκ και του ευρώ, που θα πάψει να αποτελεί πλέον το κοινό νόμισμα της ένωσης.

Η Πολωνία και η Ουγγαρία, σύμφωνα πάντα με τον Μεντβέντεφ, θα καταλάβουν τις δυτικές περιοχές της πρώην Ουκρανίας.

Οι ανωτέρω ανακατατάξεις θα οδηγήσουν στη δημιουργία του Τέταρτου Ράιχ, το οποίο θα εκτείνεται στη Γερμανία και τους δορυφόρους της, όπως η Πολωνία, οι χώρες της Βαλτικής, η Τσεχία, η Σλοβακία, η Δημοκρατία του Κιέβου και άλλα "απόκληρα” κράτη.

Στη συνέχεια, βλέπει ότι θα ξεσπάσει πόλεμος μεταξύ της Γαλλίας και του Τέταρτου Ράιχ, που θα οδηγήσει στη διαίρεση της Ευρώπης και στην ανακατανομή των εδαφών της Πολωνίας.

Η Βόρεια Ιρλανδία, σύμφωνα με τον ίδιο, θα αποσχιστεί από το Ηνωμένο Βασίλειο και θα ενταχθεί στη Δημοκρατία της Ιρλανδίας.

Στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, ο Μεντβέντεφ προβλέπει ότι θα ξεσπάσει εμφύλιος πόλεμος στις ΗΠΑ, με την Καλιφόρνια και το Τέξας να εξελίσσονται σε αυτόνομα κράτη. Στη συνέχεια "βλέπει” το Τέξας να συμμαχεί με το Μεξικό.

Σύμφωνα με τον ίδιο, μετά τη λήξη του εμφυλίου πολέμου ο επικεφαλής της Tesla και του Twitter θα αναδειχθεί νικητής των προεδρικών εκλογών που θα διεξαχθούν σε αρκετές πολιτείες των ΗΠΑ και θα εκλεγεί πρόεδρος των νέων ΗΠΑ.

Συνεχίζοντας τις προβλέψεις του, ο Ρώσος αξιωματούχος προβλέπει ότι όλες οι μεγάλες χρηματιστηριακές αγορές και οι χρηματοοικονομικές δραστηριότητες θα εγκαταλείψουν τις ΗΠΑ και την Ευρώπη και θα "μεταναστεύσουν” στην Ασία.

Τέλος, προβλέπει ότι το νομισματικό σύστημα του Bretton Woods θα καταρρεύσει, γεγονός που θα οδηγήσει στην διάλυση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και της Παγκόσμιας Τράπεζας, ενώ το ευρώ και το δολάριο θα σταματήσουν να λειτουργούν πλέον παγκόσμια αποθεματικά νομίσματα και θα επικρατήσουν τα ψηφιακά κρατικά νομίσματα.
Σημειώνεται ότι η ρητορική του Μεντβέντεφ κατά της Δύσης έχει ενταθεί μετά την εισβολή της ρωσίας στην Ουκρανία στις 24 Φεβρουαρίου, με τον πρώην πρόεδρο της Ρωσίας, επί πρωθυπουργίας του Βλαντίμιρ Πούτιν, να επιβεβαιώνει τον ρόλο του ως πιστός σύμμαχος του Πούτιν.

Τη Δευτέρα, άλλωστε, το Κρεμλίνο ανακοίνωσε ότι ο Μεντβέντεφ θα αναλάβει πλέον και τον ρόλο του αναπληρωτή του Πούτιν στο νέο όργανο που δημιουργεί το Κρεμλίνο και το οποίο θα επιβλέπει τη στρατιωτική βιομηχανία της Ρωσίας.

Η απάντηση Έλον Μασκ στις προβλέψεις του Μεντβέντεφ

Ο Έλον Μασκ απαντά στις προβλέψεις που έκανε την Δευτέρα ο αναπληρωτής πρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Μεντβέντεφ.
Δηκτική ήταν η απάντηση του δισεκατομμυριούχου Έλον Μασκ στον πρώην Ρώσο Πρόεδρο Ντμίτρι Μεντβέντεφ. Ο κ. Μεντβέντεφ έκανε δέκα προβλέψεις τις οποίες ανέβασε στο Twitter, εκ των οποίων η μία απευθυνόταν στον ιδρυτή της Tesla.

Ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, πρόβλεψε πως θα ξεσπάσει εμφύλιος πόλεμος στις ΗΠΑ, με αποτέλεσμα η Καλιφόρνια και το Τέξας να γίνουν ανεξάρτητες πολιτείες. Το Τέξας και το Μεξικό θα σχηματίσουν ένα συμμαχικό κράτος. Ο Έλον Μασκ θα κερδίσει τις προεδρικές εκλογές σε μια σειρά από πολιτείες οι οποίες, μετά τον Εμφύλιο.

Το αιχμηρό tweet του Έλον Μασκ
Ο Έλον Μασκ αντέδρασε στο tweet του πρώην Ρώσου Προέδρου Ντμίτρι Μεντβέντεφ, στο οποίο προέβλεψε ότι οι ΗΠΑ θα χωριστούν μετά από έναν εμφύλιο πόλεμο και ο διευθύνων σύμβουλος του Twitter θα γίνει πρόεδρος ενός από τα απομεινάρια, αποκαλώντας τις προβλέψεις «παράλογες».

Συγκεκριμένα, το σχόλιο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter αναφέρει «Αυτές είναι σίγουρα οι πιο παράλογες προβλέψεις που έχω ακούσει ποτέ, ενώ δείχνουν επίσης εκπληκτική έλλειψη επίγνωσης της προόδου της τεχνητής νοημοσύνης και της βιώσιμης ενέργειας.»
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.