Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ένα διαφορετικό και πολύ χρήσιμο μάθημα στους μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου Γιαννιτσών από την Τροχαία (φωτο)



Τροχονόμοι για λίγο έγιναν σήμερα το πρωί μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου Γιαννιτσών, μοιράζοντας... "ενδεικτικές" κλήσεις σε οχήματα που εντόπιζαν οι ίδιοι ότι έχουν σταθμεύσει παράνομα, προκειμένου την επόμενη φορά οι οδηγοί των οχημάτων να είναι πιο προσεκτικοί!
Οι μαθητές, συνοδευόμενοι από -"συναδέλφους" τους- τροχονόμους του Τμήματος Τροχαίας Πέλλας, κυκλοφόρησαν σε δρόμους των Γιαννιτσών, μαθαίνοντας πρακτικά τον σωστό τρόπο κυκλοφορίας στους δρόμους. Παράλληλα, διαπίστωσαν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν συμπολίτες μας με κινητικά προβλήματα. 
Στο πλαίσιο του πρωτότυπου και πολύ ενδιαφέροντος μαθήματος, τα παιδιά συναντήθηκαν έξω από το Δημαρχείο με τον Δήμαρχο Πέλλας, Γρηγόρη Στάμκο και μίλησαν μαζί του για την οδική συμπεριφορά των πολιτών.
"Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την διεύθυνση, τους εκπαιδευτικούς του 2ου Δημοτικού Σχολείου Γιαννιτσών και το Δήμο Πέλλας", επισημαίνει ο Διοικητής της Τροχαίας Πέλλας, Βασίλης Πλούγαρλης, προσθέτοντας ότι "τα παιδιά- μελλοντικοί οδηγοί είναι σίγουρο ότι θα έχουν καλύτερη και πιο υπεύθυνη οδηγική συμπεριφορά, καθώς μαθαίνουν από αυτή την ηλικία τον σεβασμό σε όλους και την προσοχή που πρέπει να επιδεικνύουν. Σε αυτό συμβάλλει η Τροχαία, η οποία με τις επισκέψεις της σε σχολεία ενημερώνει και εκπαιδεύει σωστά τους αυριανούς οδηγούς", καταλήγει ο επικεφαλής της Τροχαίας Πέλλας.
Να σημειωθεί ότι τα μαθήματα από αξιωματικούς -με επικεφαλής τον κ. Πλούγαρλη- γινόντουσαν και το προηγούμενο διάστημα, ενώ θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες.
Δ. Μπ.







Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.