Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πλέον των 500.000 (!) υπογραφών στην πλατφόρμα «Γαλλία, σταμάτα να κλαις»...



Περισσότεροι από 500.000 (!) άνθρωποι, έχουν υπογράψει μια ηλεκτρονική αίτηση που κυκλοφορεί στην Αργεντινή, ζητώντας από τη Γαλλία να σταματήσει να... κλαίει μετά την ήττα της στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

    «Από τότε που κερδίσαμε, οι Γάλλοι δεν σταμάτησαν να κλαίνε και να παραπονιούνται και δεν δέχονται ότι η Αργεντινή είναι η παγκόσμια πρωταθλήτρια», είπε ο Βαλεντίν Γκόμεζ, ο εμπνευστής αυτής της «κινητοποίησης» που έχει τίτλο «Γαλλία σταμάτα να κλαίς» και στην οποία, μέχρι το βράδυ της περασμένης Παρασκευής (23/12), έχουν υπογράψει 570.768 άτομα.

    Η διαιτησία του Πολωνού, Σιμόν Μαρτσίνιακ στον τελικό της περασμένης Κυριακής (18/12), προκάλεσε κριτική και αντιδράσεις στην Γαλλία, με αποκορύφωμα τον καταλογισμό του πέναλτι σε βάρος του Ουσμάν Ντεμπελέ για το μαρκάρισμα στον Ανχελ Ντι Μαρία στο πρώτο ημίχρονο.

    Οι Γάλλοι εξέφρασαν επίσης την λύπη τους, για την συμπεριφορά αρκετών Αργεντινών διεθνών μετά το τέλος του αγώνα και ιδιαίτερα για τις ανδτιδράσεις του τερματοφύλακα, Εμιλιάνο Μαρτίνες.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.