Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έπαιζαν χαρτιά (πόκερ) μέσα σε καφενείο σε χωριό του Δήμου Σκύδρας - Συλλήψεις 5 ατόμων



Στην σύλληψη συνολικά 5 ατόμων προχώρησε το βράδυ της Τετάρτης η αστυνομία σε χωριό του Δήμου Σκύδρας, καθώς εντοπίστηκαν να παίζουν χαρτιά (πόκερ) μέσα σε καφενείο. Στους συλληφθέντες ήταν και ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, ο οποίος επίσης έπαιζε χαρτιά με τους πελάτες του.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, στο πλαίσιο ελέγχων για την διενέργεια παράνομων τυχερών παιγνιδιών, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο σε καφενείο σε χωριό της Σκύδρας όπου συνέλαβαν επ΄ αυτοφώρω τα 5 άτομα που φαίνεται ότι τηρούσαν το έθιμο των ημερών, την χαρτοπαιξία.
Κατά τη διάρκεια της έρευνας, οι αστυνομικοί κατάσχεσαν την τράπουλα, μάρκες, τετράδια σημειώσεων και το συνολικό χρηματικό ποσό 1.850 ευρώ.
Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων και αναμένεται να οδηγηθούν στον κ.Εισαγγελέα Έδεσσας.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.