Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επίδομα 600 ευρώ σε ένστολους: Πότε το παίρνουν – Ποιοι εξαιρούνται



Κατατέθηκε στη Βουλή η τροπολογία για την έκτακτη οικονομική ενίσχυση στο ένστολο προσωπικό του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και του Λιμενικού Σώματος-Ελληνική Ακτοφυλακή. Η τροπολογία ορίζει ότι χορηγείται έκτακτη οικονομική ενίσχυση 600 ευρώ, κατά το μήνα Δεκέμβριο του 2022.

Η εν λόγω παροχή δεν προσμετράται στο ανώτατο όριο αποδοχών και διέπεται από ειδικό φορολογικό καθεστώς. Στην έκθεση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους αναφέρεται ότι σύμφωνα με στοιχεία των αρμόδιων υπουργείων, η εν λόγω δαπάνη εκτιμάται στο ποσό των 40,883 εκατομμυρίων ευρώ.

Ποιοι εξαιρούνται 
Η διάταξη ορίζει ότι η ενίσχυση περικόπτεται ανάλογα στην περίπτωση που ένστολο προσωπικό ευρίσκεται σε απόσπαση στο εξωτερικό ή για λόγους πειθαρχίας εκτίει ποινή αργίας ή τελεί σε αναστολή άσκησης καθηκόντων ή τελεί σε κατάσταση διαθεσιμότητας.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Ευγενική χορηγία του ιδρύματος Μητσοτάκη -Μαρινάκη για τις υπηρεσίες τους και τον επαγγελματισμό τους στην καταστολή κάθε δημοκρατικού δικαιώματος των πολιτών ,στην …ανασφάλεια που παρέχουν σε κάθε πολίτη ,για την άρτια εκπαίδευση τους για την βοήθεια που προσφέρουν σε κάθε φοιτητή στην απόκτηση γνώσης ,για τα ακραία …..δημοκρατικά τους αισθήματα κλπ ευτυχώς υπάρχουν και κάποιες εξαιρέσεις .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΘΕΟΣ είσαι Μητσοτάκη Μπράβο μόνο εσύ τακτοποίησε ολους τους εκπαιδευτικούς Να λέμε και τα καλα

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.