Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΑΟΚ Γουμένισσας - Ίκαροι Γιαννιτσών 68-65



Την ήττα γνώρισε η ομάδα τον Ικάρων στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του δευτέρου γύρου από την αντίστοιχη ομάδα της Γουμένισσας στο κλειστό γυμναστήριο "Εβίνα Μάλτση"της Γουμένισσας. 
Πρώτο δεκάλεπτο και οι ομάδες μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι με τους γηπεδούχους να προηγούνται με το τέλος της περιόδου (17-15). 
Δεύτερη περίοδος και οι ομάδες συνεχίζουν να είναι κοντά στο σκορ χωρίς καμία ομάδα να μην μπορεί να ξεφύγει με την Γουμένισσα να συνεχίζει να προηγείται με βραχεία κεφαλί στο σκορ(29-28). 
Τρίτη περίοδος και το ματς διατηρεί την άγρια ομορφιά που είχε από το ξεκίνημα με τον ΑΟΚ να προσπαθεί να βρει λύσεις σε άμυνα και επίθεση και τους Ικάρους να ακολουθούν κατά πόδας (48-44). 
Τέταρτη περίοδος και οι Ίκαροι μπαίνουν δυνατά στο παρκέ και το ντέρμπι καλά κρατεί, με δυνατές μονομαχίες και σκληρές άμυνες, με την Γουμένισσα να βρίσκει λύσεις και τους Ικάρους να χάνουν στο τέλος με 68-65. 
Επόμενο παιχνίδι με τον Φ.Ο. ΑΡΙΔΑΙΑΣ στις 7/1 στις 20:30 στο κλειστό Γυμναστήριο "Έλλη Μυστακίδη" στα Γιαννιτσά.

ΊΚΑΡΟΙ ΓΙΑΝΝΙΤΣΏΝ GRAMMAFARM (Παπαδόπουλος - Γκότσης): Μουχτάρης 2, Καραχισαριδης Α., Καραχισαριδης Γ., Στανιτσιδης, Μπογδάνης 28(4), Πολυχρονιδης 11(1), Ρεμπελος 13(3), Καραζεεβ 5, Παπαδοτης 1, Σταμπουλτζης 5(1)

Ίκαροι Γιαννιτσών
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.