Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ίκαροι Γιαννιτσών - Εδεσσαϊκός 74-70



Με το δεξί ξεκίνησαν οι Ίκαροι Γιαννιτσών της αγωνιστικές τους υποχρεώσεις για τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚΕΜ επικρατώντας του Εδεσσαικου με 74-70. Το ματς είχε όλα τα στοιχεία του ντέρμπι, με την ομάδα από την Έδεσσα να μπαίνει ποιο δυνατά στο παρκέ ευστοχώντας στα σουτ με τους Ικάρους να βγάζουν αντίδραση (18-19). 
Δεύτερο δεκάλεπτο και οι Ίκαροι να ισορροπούν το ματς και να καταφέρουν να πάρουν βραχεία κεφάλι με το τέλος του ημιχρόνου (39-38). 
Τρίτο δεκάλεπτο και το παιχνίδι έχει πάρει μια άγρια ομορφιά με εκατέρωθεν εναλλαγές στο σκορ, με γρήγορες ενέργειες και σκληρές άμυνες με τον Εδεσσαϊκό να καταφέρνει να περάσει μπροστά (54-55). 
Τέταρτη και τελευταία περίοδος και οι ομάδες συνεχίζουν στο ίδιο έντονο τέμπο με τους Ικάρους να βρίσκουν λύσεις σε άμυνα και επίθεση φτάνοντας σε μια σημαντική νίκη για την συνέχεια (74-70). Επόμενο παιχνίδι, Σάββατο (17/12) στις 17:30 στην Γουμένισσα με τον τοπικό ΑΟΚ.

ΊΚΑΡΟΙ ΓΙΑΝΝΙΤΣΏΝ GRAMMAFARM (Παπαδόπουλος -Γκοτσης): Μπερμπερι, Μουχτάρης 2, Στανιτσιδης, Μπογδάνης 14, Πολυχρονίδης 17(2), Ρεμπελλος 23(1), Λαγός 11(1), Παπαδοτης, Σταμπουλτζης 7(1), Καραχισαριδης

Ίκαροι Γιαννιτσών
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.