Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιαννιτσά: Αυτοδιοικητικό ''άρωμα'' στα καζάνια που πήραν φωτιά (φωτο)



Παραδοσιακά όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος αυτή την περίοδο τα καζάνια... παίρνουν φωτιά! Η μεθυστική μυρωδιά του τσίπουρου απλώνεται σε πολλές περιοχές της Ελλάδας και ειδικά της Μακεδονίας. 
Για πολλούς μερακλήδες  η «ιεροτελεστία» της απόσταξης είναι η μεγάλη στιγμή και συνοδεύεται με  καλή παρέα,  γλέντι και ντόπιους μεζέδες. Αυτή τη φορά όμως συνέπεσε με την μακρά προεκλογική περίοδο των αυτοδιοικητικών εκλογών. 
Σε ένα από αυτά το βράδυ της Παρασκευής, σε γνωστό αποστακτήριο των Γιαννιτσών, πολλοί ήταν οι καλεσμένοι του υποψήφιου Δημάρχου Πέλλας Θόδωρου Θεοδωρίδη, που, ναι μεν, έβραζε την παραγωγή της χρονιάς, αλλά παράλληλα προετοίμαζε και την εκλογική τακτική της νέας.






Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Εκτός τόπου και χρόνου. Κιτς συνήθειες από άλλες εποχές που έχουν περάσει. Ο κόσμος θέλει νέα μυαλά. Φτάνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εάν θέλεις να το επαναλάβουμε μονο
      για εσένα!

      Χατζ Γιώργος,,,

      Διαγραφή
  2. ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΑΠΟΦΥΓΗ ΟΛΟΙ ΤΥΦΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΒΡΑΔΥΑΣ ΡΕΖΙΛΙΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βλεπω ιδιαιτερη ανησυχια και υπερμετρο καθωσπρεπισμό απο ορισμενους. Γιατι ρε αλανια ενοχληθηκατε τοσο πολυ απο τα τσιπουρα του Θοδωρου; Οταν ο Σταμκος κανει τραπεζωματα και ορισμενοι συμβουλοι του κανουν εμετο απο την σουρα στα δρομακια εχετε αλλη αισθητικη; Οταν ο Φουντουκιδης μερα παρα μερα μας πλασαρει τις φωτο απο τραπεζωματα με τους τρεις και ο κουκος τοτε δεν πειραζεστε; Οταν ο Καστερ μαζευει τους δικους του για τον ιδιο λογο ολα ειναι καθωσπρεπει; Ειστε απλα μαιμουδες και εμετικοι για τον φθονο που βγαζετε σε εναν υποψηφιο επιλεκτικα που στο φιναλε ειναι και ο αξιοτερος ολων. Το οτι δεν μπορει να εκλεγει δημαρχος ειναι γνωστο. Ειναι γνωστο ομως και οτι ο Θεοδωριδης θα βγαλει δημαρχο ειτε σας αρεσει ειτε οχι. Και οποιος ρωτησει ποιος θα ειναι αυτος, πρεπει να ξαναπαει στο νηπιαγωγειο. Ο επομενος δημαρχος που θα εχει ο δημος Πελλας λεγεται Ευσταθιος Καστεριδης και οι σοδες θα γεμισουν τα ψυγεια σας οχι για τον Καστερ αλλα για τον Θοδωρο που ειναι αλανι!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν διαβαζω αντιρρήσεις!! Πιθανον το εχετε αποδεχθει ηδη το αποτελεσμα των εκλογων.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.