Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Νέα του ''Μ. Αλέξανδρου'' ΓιαννιτσώνΜε επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι εξετάσεις του ''Μ. Αλέξανδρου'' Γιαννιτσών στο TAEKWON DO

Με επιτυχία για άλλη μία φορά πραγματοποιήθηκαν οι προαγωγικές εξετάσεις για ανώτερες ζώνες των αθλητών του Αθλητικού Συλλόγου Μακεδονίας ¨ο Μ.Αλέξανδρος¨ Γιαννιτσών στο Ολυμπιακό άθλημα του TAEKWON DO, με καλεσμένους γονείς και φίλους των παιδιών που χειροκρότησαν την προσπάθειά τους.

Το εξεταστικό πρόγραμμά ήταν το προβλεπόμενο από την Ομοσπονδία , το οποίο περιελάμβανε βασικές ασκήσεις χεριών και ποδιών , πούμτσε, τεχνικές αυτοάμυνας, τεχνικους αγώνες , θραύσεις ξύλων και θεωρία.

Εξεταστή ήταν ο προπονητής του συλλόγου Μάστερ Δημήτρης Ινδόπουλος που έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση των αθλητών του και τους συνεχάρη για την προσπάθειά τους.

Οι αθλητές που προάχθηκαν σε ανώτερες ζώνες είναι οι :

ΓΙΑ ΜΙΣΗ ΚΙΤΡΙΝΗ ΖΩΝΗ: Αμπαρτσουμιάν Έμιλυ, Αμπαρτσουμιάν Ελισάβετ, Τσιουπλής Αθανάσιος, Κίνα Ελισάβετ, Κουρτελίδης Μιχάλης, Κουσίδης Λάζαρος.

ΓΙΑ ΚΙΤΡΙΝΗ ΖΩΝΗ: Κουσίδης Λάζαρος, Τσιουπλής Αθανάσιος, Κουρτελίδης Μιχάλης.

ΓΙΑ ΜΙΣΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΖΩΝΗ: Βασιλειάδου Ελένη, Ζησιάδης Ευστάθιος, Τζιάλης Μάξιμος.

ΓΙΑ ΠΡΑΣΙΝΗ ΖΩΝΗ: Ευφραιμίδου Θεοδώρα, Πλατής Αθανάσιος, Κωντζόγλου Γιάννης, Τσορλίνης Θεόδωρος, Πέτρου Μάρθα.

ΓΙΑ ΜΙΣΗ ΜΠΛΕ ΖΩΝΗ: Ευφραιμίδου Ελένη, Βασιλειάδης Γιώργος.

ΓΙΑ ΜΠΛΕ ΖΩΝΗ: Ροϊδης Δημόκριτος, Χατζηιωακειμίδης Νίκος, Χατζηιωακειμίδης Ιωακείμ, Χύκα Λεωνίδας, Πέτρου Ηλίας.

ΓΙΑ ΜΙΣΗ ΚΟΚΚΙΝΗ: Ιακωβίδης Παναγιώτης, Χαμαλίδου Ηλέκτρα, Κασιμιάδου Ιωάννα,

ΓΙΑ ΚΟΚΚΙΝΗ: Παπαδοπούλου Ανδριάννα.

ΓΙΑ ΜΙΣΗ ΜΑΥΡΗ: Καραμήτρος Αθανάσιος, Σωτηριάδης Αναστάσιος.

ΓΙΑ ΜΑΥΡΗ 1ο DAN: Λυσίτσας Νίκος.

ΓΙΑ 2ο DAN: Βασιλειάδης Χρήστος.

Ο Αθλητικός Σύλλογος Μακεδονίας ¨ο Μ.Αλέξανδρος¨ Γιαννιτσών, το Διοικητικό Συμβούλιο, ο προπονητής Δημ.Ινδόπουλος και οι αθλητές εύχονται σε όλους Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένος ο Καινούργιος Χρόνος με υγεία, αγάπη και ειρήνη.
ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΑΧΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ Α.Σ.Μ.¨Ο Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ¨ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ KICK BOXING

Πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία οι γενικές εξετάσεις ανώτερων ζωνών στο Ολυμπιακό πλέον άθλημα του KICK BOXING,στην αίθουσα της Ακαδημίας του συλλόγου ¨Μ.Αλέξανδρος¨ Γιαννιτσών.

Οι αθλητές εξετάστηκαν σύμφωνα με το πρόγραμμα που ορίζει η Πανελλήνια Ομοσπονδία KICK BOXING ΠΟΚ και ήταν ασκήσεις χεριών και ποδιών, steps βασικά βήματα, σκιαμαχία, τεχνικούς αγώνες με διαφορετικούς αντιπάλους αλλά και θεωρία.

Εξεταστής ήταν ο Μάστερ Δημήτρης Ινδόπουλος , κάτοχος διπλώματος προπονητή από την Παγκόσμια Ομοσπονδία WAKO, ο οποίος συνεχάρη τους αθλητές του για την άψογη απόδοσή τους, ενώ ανέλυσε στους γονείς τα οφέλη του αθλήματος και την ένταξή του στα Ολυμπιακά αθλήματα.

Οι αθλητές που προάχθηκαν σε ανώτερες ζώνες είναι οι :

ΓΙΑ ΚΙΤΡΙΝΗ ΖΩΝΗ: Αναστασιάδου Σάρρα, Ναλμπάντη Παρασκευή, Αρετάκη Κλημεντίνη, Παμπόρης Γεώργιος, Τζιάλης Μάξιμος, Τσιρέλης Ιάσονας, Κιτσόπουλος Σωτήρης, Μηνοβγιούδης Δημοσθένης, Κωνσταντίνου Κωνσταντίνος, Λεπτουργός Δημήτριος.

ΓΙΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΗ ΖΩΝΗ: Ανστασιάδου Σάρρα, Αρετάκη, Κλημεντίνη.

ΓΙΑ ΠΡΑΣΙΝΗ ΖΩΝΗ: Τίκης Χρήστος, Τεκτερίδης Αλέξανδρος.

ΓΙΑ ΜΠΛΕ ΖΩΝΗ : Καμτσίκης Δημήτριος, Μαυρόπουλος Γεώργιος, Εμμανουηλίδης Ιωάννης, Τεκτερίδης Αλέξανδρος.

ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΖΩΝΗ :Νούρη Μαρία, Χατζηπαρασκευαϊδης Νικόλαος, Κατμάδας Παναγιώτης.

Ο Αθλητικός Σύλλογος Μακεδονίας ¨ο Μ.Αλέξανδρος¨ Γιαννιτσών, το Διοικητικό Συμβούλιο, ο προπονητής Δημ.Ινδόπουλος και οι αθλητές εύχονται σε όλους Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένος ο Καινούργιος Χρόνος με υγεία, αγάπη και ειρήνη.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.