Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κοινοβουλευτικές δραστηριότητες Γ. Καρασμάνη σε μια σειρά θεμάτων που απασχολούν φορείς και πολίτεςΟ Γιώργος Καρασμάνης, συνεχίζει τις πρωτοβουλίες και δραστηριότητες κοινοβουλευτικού ελέγχου, καταθέτοντας αναφορές και παρεμβαίνοντας σε θέματα που αφορούν φορείς και πολίτες του Νομού μας.

Παραθέτουμε τις σημαντικότερες αναφορές του πρώην Υπουργού προς τους αρμοδίους Υπουργούς το τελευταίο διάστημα :

· Το υπόμνημα του Δήμου Αλμωπίας, σχετικά με τα προβλήματα του Δασαρχείου Αριδαίας, όπως την έλλειψη προσωπικού διαφόρων ειδικοτήτων, οχημάτων και εξοπλισμού, καθώς επίσης και την έλλειψη σύνταξης νέας διαχειριστικής μελέτης 10ετούς διάρκειας με ότι αυτό συνεπάγεται με ότι αυτό συνεπάγεται για το εισόδημα των δασεργατών.

· Την επιστολή των αγροτών δενδροκαλλιεργητών Ν. Πέλλας και Ν. Ημαθίας, με την οποία ζητούν την άμεση αποζημίωση τους, όσον αφορά το μειωμένο εισόδημα στις ροδακινοκαλλιέργειες τους, λόγω βροχοπτώσεων και Ρωσο-Ουκρανικού πολέμου, αλλά και το αίτημα τους ώστε να συμπεριληφθούν στις εν λόγω αποζημιώσεις και οι κερασοκαλλιέργειες.

· Το υπόμνημα της Ομοσπονδίας Φορτηγών Αυτοκινητιστών Ελλάδος (ΟΦΑΕ), με την οποία ζητά να δοθεί νέα παράταση στην υποχρεωτική αντικατάσταση των οχημάτων σε οχήματα τεχνολογίας EURO IV κι άνω, έπειτα από μεταβίβαση, αλλά και να δοθεί οριστική λύση με κίνητρα και τα χρηματοδοτικά εργαλεία που θα μπορούσαν να δοθούν για την ανανέωση του στόλου.

· Τις επιστολές της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.), με τις οποίες διαμαρτύρονται για την πρόσφατη ΚΥΑ που προβλέπει την αποζημίωση των στρατιωτικών για νυχτερινή εργασία και ζητούν την δίκαιη αποζημίωση σε όλους τους στρατιωτικούς και χωρίς κανέναν περιορισμό στο ποσό καταβολής.

· Το υπόμνημα των Εκπαιδευτικών επιτυχόντων των γραπτών διαγωνισμών ΑΣΕΠ 2004, 2006 και 2008, δικαιωθέντων με αποφάσεις του ΣΤΕ, με το

οποίο ζητούν τον αναδρομικό τους διορισμό προς αποκατάσταση της αξιοκρατίας, της ισότητας και της νομιμότητας.

· Το υπόμνημα της Ένωσης Ελλήνων Δασοπόνων Δημοσίων Υπαλλήλων, με την οποία ζητούν η καταβολή των δεδουλευμένων υπερωριών – οδοιπορικών εξόδων των δασικών υπαλλήλων του προγράμματος Δασοπροστασίας έτους 2022, να πραγματοποιηθεί εντός του τρέχοντος έτους.

· Την επιστολή συζύγων στρατιωτικών Ν. Πέλλας, σχετικά με την αναγνώριση χρόνου αδείας άνευ αποδοχών ως πραγματικής υπηρεσίας.

· Tο υπόμνημα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Ιδιωτικών Παιδικών Σταθμών (Π.Ο.Σ.Ι.Π.Σ.), σχετικά με την καθυστέρηση των πληρωμών των Δομών τους επί 4 μήνες από το πρόγραμμα ΕΣΠΑ.

· Την επιστολή του Πανελληνίου Συλλόγου Εργαζομένων & Συνταξιούχων με Παιδιά με Αναπηρία – Ομίλου ΟΤΕ, με την οποία ζητά οι σύζυγοι, γονείς ή αδελφοί ατόμων με αναπηρία ασφαλισμένων στον ΟΤΕ να θεμελιώνουν συνταξιοδοτικό δικαίωμα όπως ισχύει στους δημοσίους, δηλαδή με τη συμπλήρωση 25ετίας και του 50ού έτους.

· Τις επιστολές της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.Ο.Ε.Σ.) και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.), με τις οποίες ζητούν να αναγνωριστεί έμπρακτα και συμβολή των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, με την χορήγηση εφάπαξ ενίσχυσης, όπως θα ισχύσει σε όλους τους ένστολους της ΕΛ.ΑΣ και του Λιμενικού, καθώς και την επίλυση άλλων θεσμικών και οικονομικών ζητημάτων τους.

· Την επιστολή της Εθελοντικής Ομάδας Ατόμων με Μηχανική Υποστήριξη Καρδιάς - ¨Ζωή Ξανά¨, με την οποία ζητά να ενταχθούν στους δικαιούχους του διατροφικού επιδόματος και επιδόματος αεροθεραπείας οι ασθενείς με Μηχανική Υποστήριξη Καρδιάς (ΜΥΚ) και με καρδιακή ανεπάρκεια τελικού σταδίου προς μεταμόσχευση καρδιάς.

· Την επιστολή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.), με την οποία ζητά την αποκατάσταση της μισθολογικής προαγωγής που δικαιούνται οι Αξιωματικοί που προέρχονται από τον

θεσμό των Εθελοντών Μακράς Διαρκείας (ΕΜΘ), καθώς και την μισθολογική αποκατάσταση των οπλιτών Βραχείας Ανακατατάξεως (ΟΒΑ).

· Την επιστολή κτηνοτρόφων Ν. Πέλλας, σχετικά με την διαμαρτυρία τους για την μη καταβολή της δικαιούμενης ενίσχυσης 2% επί του τζίρου τους.

Παράλληλα, επισημαίνεται ότι ο Γιώργος Καρασμάνης συνεχίζει την επικοινωνία με τους αρμοδίους Υπουργούς, για την επίλυση των ανωτέρω θεμάτων που έχει αναδείξει με τις κοινοβουλευτικές του παρεμβάσεις στη Βουλή.

ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ 
Share on Google Plus

  Blogger Comment
  Facebook Comment

6 comments:

 1. Μπράβο Γιώργο είσαι μοναδικός στο είδος οι άλλοι δεν φτουράν. Είναι γατουδια… μπροστά σουυυ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Γιατί τι έκανε ο Γιώργος για τον νομό μας είναι μοναδικός και δεν μάθαμε εμείς;
   Στο νοσοκομείο πατάει καθόλου να δει τα χάλια του;
   Με τις επιστολές δεν αποθεώθηκε κανένας.
   Ο χειρότερος νομός ever.

   Διαγραφή

 2. MΠAPMΠA ΓIΩPΓOΣ ΣE ΠAΩ KAI ΣE ΨHΦIZΩ. ΓIATI; ΔEN EIΣAI TOY THΣ MOΣTPAΣ KAI THΣ EΠIΔEIΞHΣ. OI ΣYNAΔEΛΦOI ΣOY TPYΓYPNANE ΣTA ΠAZAPIA KAI ΣTA KAΦE KAI ΦΩTOΓPAΦIZONTAI KAI ΣY EΠI TO EPΓO. AYTH EINAI H AΛHΘEIA ΠOY KANEI THN ΔIAΦOPA.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Πολιτικός πρότυπο προς Μίμηση

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. 8:09 και μόνο που ροτάς τι έκανε ο Γιώργος δείχνεις την ζηλεια σου. Όλος ο νομός γνρίζει για αυτό τον ψιφίζει 10φορες πρωτο. Και πάλι πρώτος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.