Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ευχαριστήριο προς το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Ογκολογικού του Νοσοκομείου Γιαννιτσών



Θα ήθελα να εκφράσω δημόσια τις πιο θερμές ευχαριστίες της οικογένειάς μου στον ιατρό Παθολόγο- Ογκολόγο του Νοσοκομείου Γιαννιτσών κ. Στέφανο Δημούδη για την προσήλωσή του στο ιατρικό λειτούργημα, την περίθαλψη και την φροντίδα που παρείχε στον ασθενή πατέρα μου, Χαράλαμπο Πασχαλίδη.
Παράλληλα, ευχαριστούμε θερμά και από καρδιάς την ιατρό Παθολόγο- Ογκολόγο κα Ράνια Ρωμανίδου για την φροντίδα και την έμπρακτη συμπαράσταση που παρέχει στον πατέρα μου, αλλά και για τον υψηλό επαγγελματισμό της και την ανιδιοτελή προσφορά της στην δημόσια Υγεία. 
Επίσης, εγώ προσωπικά και η οικογένειά μου ευχαριστούμε δημόσια τις νοσηλεύτριες του Ογκολογικού Τμήματος της Παθολογικής του Νοσοκομείου Γιαννιτσών για την ευγενική συμπεριφορά τους και τις σημαντικές υπηρεσίες που παρείχαν στην περίθαλψη του πατέρα μου αλλά και γενικότερα στους ασθενείς που έχουν ανάγκη την φροντίδα τους.

Καλά Χριστούγεννα με Υγεία σε όλους!!!
Με εκτίμηση
Μαρία Πασχαλίδου
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Θερμά συγχαρητήρια σε όλο το νοσοκομείο Γιαννιτσων και στον διοικητή κ. Λόγγο ! Είναι από τα καλύτερα νοσοκομεία της κεντρικής Μακεδονίας !!! Χρόνια πολλά με υγεία !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.