Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Με μεγάλη επιτυχία ο ετήσιος χορός των αστυνομικών της Πέλλας


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο βράδυ σε γνωστό ψυχαγωγικό κέντρο των Γαλατάδων, ο ετήσιος χορός της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Πέλλας.
Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, οι βουλευτές Διονύσης Σταμενίτης, Λάκης Βασιλειάδης και Θεοδώρα Τζάκρη, ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος, ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΠΑ Πέλλας Απόστολος Φάκας, ο Αστυνομικός Διευθυντής Πέλλας Πέτρος Περδικάτσης, οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Πέλλας Στάθης Καστερίδης, Θόδωρος Θεοδωρίδης, Στάθης Φουντουκίδης  και ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλμωπίας Νίκος Παρούτογλου. 
Στον χαιρετισμό του ο οικοδεσπότης πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Ν Πέλλας, Κώστας Τσαβδαρίδης, αφού καλωσόρισε όλους όσοι τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, τόνισε με νόημα ότι "οι αστυνομικοί δεν είναι απέναντι από τον πολίτη αλλά βρίσκονται δίπλα στον πολίτη", αναφέροντας την προσφορά των αστυνομικών στον κοινωνικό τομέα.
Τον κόσμο ξεσήκωσε με γνωστές επιτυχίες ο Δημήτρης Χρυσοχοΐδης, ο οποίος ήταν και το καλλιτεχνικό πρόσωπο της βραδιάς.







Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.