Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ιερές Ακολουθίες - Κηρύγματα



Την Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου στις 9:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Εδέσσης θα τελεσθεί Αγρυπνία για την μνήμη των αγίων Πέντε Μαρτύρων (Ευστρατίου και των συν αυτώ).
Επίσης, την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου στις 8:30 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίων Πάντων Εδέσσης θα τελεσθεί Αγρυπνία για την μνήμη του αγίου ιερομάρτυρος Ελευθερίου.
Την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου στις 5:30 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Εδέσσης (μετά τον Εσπερινό) θα τελεσθεί το μυστήριο του ιερού Ευχελαίου.

Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στις 6.00 μ.μ. και στα πλαίσια των Εσπερινών Κηρυγμάτων:

- Στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίας Σκέπης Εδέσσης θα ομιλήσει ο Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτης Εφραίμ Ανθίμου, Ιεροκήρυκας της Ι. Μητροπόλεως, με θέμα: «Κοσμικό φρόνημα και φρόνημα του Χριστού».
- Στον Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Γιαννιτσών θα ομιλήσει ο Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτης Θεόφιλος Λεμοντζής, με θέμα: «Δούλος, μισθωτός και ελεύθερος. Ιδιοτέλεια και ανιδιοτέλεια στην πνευματική ζωή».
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.