Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Με μαθητές του Ειδικού Σχολείου Έδεσσας και μέλη του ΚΔΑΠ ΑμεΑ «Ορίζοντας» αντάλλαξε ευχές ο Δ. Σταμενίτης



Το Δημοτικό Ειδικό Σχολείο Έδεσσας και το ΚΔΑΠ ΑμεΑ «Ορίζοντας» επισκέφθηκε σήμερα, 23 Δεκεμβρίου 2022, ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Διονύσης Σταμενίτης.

Με αφορμή τις ημέρες των εορτών ο Βουλευτής αντάλλαξε ευχές με τους μαθητές του Ειδικού Σχολείου και τα μέλη του ΚΔΑΠ ΑμεΑ «Ορίζοντας», άκουσε τα κάλαντα ενώ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους εκπαιδευτικούς του σχολείου και τους υπεύθυνους του ΚΔΑΠ για όλα τα ζητήματα που αφορούν τους συνανθρώπους μας με αναπηρία 

Μετά το πέρας των συναντήσεων ο κ. Σταμενίτης δήλωσε: «Με πολλή χαρά βρέθηκα σήμερα στο Ειδικό Σχολείο Έδεσσας και στο ΚΔΑΠ ΑμΕΑ «Ορίζοντας» όπου συνομίλησα με τους μαθητές και τα μέλη. Τους ευχαριστώ θερμά για την υποδοχή και την ωραία κουβέντα που είχαμε. Οφείλουμε να πούμε ένα μεγάλο μπράβο στους εκπαιδευτικούς και τους υπεύθυνους για το πολύτιμό έργο τους.

Είναι γεγονός ότι οι πολιτικές πρωτοβουλίες της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας για την αντιμετώπιση των προβλημάτων των Ατόμων με Αναπηρία συμβάλλουν ουσιαστικά στην επίλυση των χρόνιων ζητημάτων που τους ταλανίζουν για δεκαετίες.

Έχει σημειωθεί σημαντική πρόοδος όμως υπάρχουν ακόμα ζητήματα για τα οποία πρέπει να δουλέψουμε κι άλλο. Και αυτή είναι μια από τις βασικές προτεραιότητες της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Προσωπικά ενημέρωσα για τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες μου μέσα από την άσκηση των κοινοβουλευτικών μου καθηκόντων, όπως την πρόταση για επιχορήγηση των παρεμβάσεων στις κατοικίες των ατόμων με βαριά κινητική αναπηρία, και τόνισα ότι βρίσκομαι δίπλα τους ώστε να συζητούμε προτάσεις που θα μεταφέρονται στα αρμόδια Υπουργεία για να αναζητούνται οι τρόποι εφαρμογής τους».

Aπό το πολιτικό γραφείο του βουλευτή






Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.