Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Νίκες για Ανδρικό και Παιδικό Τμήμα του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών



Με νίκη συνέχισε το Ανδρικό Τμήμα του «Μ. Αλέξανδρου» Γιαννιτσών

Με νίκη συνέχισε της αγωνιστικές του υποχρεώσεις το ανδρικό τμήμα του «Μ. Αλεξάνδρου» για το πρωτάθλημα της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ., κερδίζοντας το Σάββατο 03/12/2022 στο κλειστό γυμναστήριο των Γιαννιτσών την αντίστοιχη ομάδα των «Ατρόμητων» Ν. Σάντας Κιλκίς με σκορ 75-55.

Η ομάδα του «Μέγα» στο πρώτο δεκάλεπτο παίζοντας νωχελικά δεν μπορούσε να βρει ρυθμό στην άμυνα με αποτέλεσμά η ομάδα των «Ατρόμητων» να είναι κοντά στο σκορ στο τέλος του δεκαλέπτου με 21-15.

Ιδιά ήταν η εικόνα και στην συνέχεια του παιχνιδιού για τα επόμενα δύο δεκάλεπτα με την ομάδα του «Μέγα» να έχει πάντα μικρό προβάδισμα στο σκορ.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο ένα επιθετικό ξέσπασμα των παικτών των Γιαννιτσών αύξησε την διαφορά, φτάνοντας στο τέλος του παιχνιδιού η ομάδα των Γιαννιτσών να πάρει το «ροζ» φύλλο του αγώνα με το τελικό σκορ 75-55.

Σε δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της ομάδας του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών τόνισε τα εξής:

Τα δεκάλεπτα: Α:21-15 Β:33-14 Γ:21-17 Δ:20-09

Διαιτητές: Χανός Ν., Μπόιτσης Κ.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

«Μέγας Αλέξανδρος» Γιαννιτσών: (Κασιμίδης Γ. – Κυριαζής Δ.) Κουτσουράς Σ. 6π, Ποζουκίδης Π.., Μωυσίδης Η. 3π., Στόϊτσης 13, Μπόνος Α., Παπαμανώλης Π. 9π. Καρατζίκος Α., Παπαδόπουλος Κ. 24π, Τσιτερίδης Α. 2π, Καραμπεντής Ι. 2π

«Ατρόμητοι» Ν.Σάντας: (Λαδάς Κ.) Ανδρεάδης Κ., Σιάπκας Σ., Ζάλτας Δ., Τσαρδούλιας Σ., Γαμβράκης Δ., Σεβαστόπουλος Σ., Κώττης Γ.
«Μ. Αλεξάνδρος» Γιαννιτσών - Εδεσσαϊκός 68-43 (παιδικό)

Το Σάββατο 03/12/22 ο «Μ. Αλεξάνδρου» αντιμετώπισε στο κλειστό γυμναστήριο Γιαννιτσών «Έλλη Μυστακίδου» την ομάδα του «Εδεσσαικού», για την 1η αγωνιστική του δευτέρου γύρου του Γ’ ομίλου του παιδικού πρωταθλήματος της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ . Το τέλος του αγώνα ανέδειξε νικήτρια ομάδα αυτή του «Μέγα», με σκορ 68-43.

Στο πρώτο δεκάλεπτο, η ομάδα των Γιαννιτσών παίζοντας με μεγάλο πάθος στην άμυνα κατάφερε να κλέψει πολλές φορές την μπάλα και να φτάσει εύκολα στο αντίπαλο καλάθι φτάνοντας στο τέλος του δεκαλέπτου με σκορ 24-13.

Με την αρχή της δεύτερης περιόδου, ο «Μέγας» παίζοντας αρκετά συγκεντρωμένα και στην επίθεση κατάφερε να μεγαλώσει την διαφορά φτάνοντας στο τέλος του ημιχρόνου να προηγείται με σκορ 49-22.

Στο τρίτο και το τέταρτο δεκάλεπτο, το παιχνίδι κύλισε χωρίς αλλαγές στο σκορ με την ομάδα του «Μέγα» να κρατάει πάντα την διαφορά φτάνοντας έτσι στο τέλος του παιχνιδιου να πάρει το «ροζ» φύλλο του αγώνα, με σκορ 68-46.

Διαιτητές : Χατζηκώστας Α. – Μπόιτσης Κ.

Τα δεκάλεπτα: Α) 24-13, Β) 49-22, Γ) 63-27, Δ) 68-46

Οι συνθέσεις των ομάδων:

«Μέγας Αλέξανδρος» Γιαννιτσών: (Κυριαζής Δ.) Τόσιος Ι. 3π, Καραβάτσης Π., Χλοπουζιάν Λ. 4π, Σερέτης Λ. 6π, Αναστασίου Τ., Ιακωβίδης Α. 14π, Στεφανίδης Σ., Φιλογλίδης Ι., Μαργαρίτης Τ., Στόιτσης Α. 30π,Σωτηρίου Δ. 11π,Τοπαλίδης Σ.

«Εδεσσαικός»: (Μπιτέρνας Ι.) : Κολοβός Μ. 10π, Σιμιτοπουλος Ο.,Μίτσκος Κ., Ταυλίκος Α. 8π, Καρασαρλίδης Ν., Τεντζέρης Α. 2π, Χρήστου Α. 14π, Κίκος Ι., Παπαδημητρίου Χ 4π, Παπαδόπουλος Ε., Οικονόμου Α., Βεκόπουλος Δ. 8π.

Από το Γραφείο Τύπου «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.