Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στην Αθήνα για θέματα του Δήμου ο Δήμαρχος ΠαιονίαςΤην Τρίτη 20 Δεκεμβρίου, ο δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης και ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ Τριαντάφυλλος Ναλμπάντης επισκέφτηκαν στην Αθήνα τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Γιώργο Γεωργαντά προκειμένου να ζητήσουν την συνδρομή του για την ικανοποίηση τρεχόντων αιτημάτων του δήμου Παιονίας.

Τα θέματα που απασχόλησαν την συνάντηση ήταν:

- Η πρόταση της ΔΕΥΑΠ στο ΥMEΠΕΡΑΑ για αναβάθμιση και εξοπλισμό του βιολογικού καθαρισμού Πολυκάστρου – Αξιούπολης.

- Η πρόταση της ΔΕΥΑΠ στο ΥΠΕΣ για τον εκσυγχρονισμό των πεπαλαιωμένων δικτύων ύδρευσης του δήμου Παιονίας.

- Η πρόταση της ΔΕΥΑΠ στο ΥΠΕΝ για τον εκσυγχρονισμό δικτύου τροφοδοσίας πόσιμου ύδατος οικισμών Δημοτικής Ενότητας Γουμένισσας.

- Τα αιτήματα του δήμου Παιονίας για την παραχώρηση του αεροδρομίου Νέας Καβάλας και των παρακείμενων εκτάσεων καθώς και την παραχώρηση του αγροτεμαχίου για την εγκατάσταση των Ρομά στην Αξιούπολη.

- Η ένταξη του έργου αγροτικής οδοποιίας Γουμένισσας – Ευρωπού, στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης»

Κατά την διάρκεια της παραμονής τους στην Αθήνα οι κ. Σιωνίδης και Ναλμπάντης επικοινώνησαν επίσης με τον πρόεδρο του ΜΟΔ Γεώργιο-Εμμανουήλ Παπαδημητρίου, προκειμένου να διευθετήσουν θέματα που σχετίζονται με την δημοπράτηση του έργου της ΔΕΥΑΠ που έχει ενταχτεί στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» και με την δημοπράτηση των βιολογικών καθαρισμών Ποντοηράκλειας και Βαφειοχωρίου.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.