Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Φιλικοί αγώνες ακαδημιών Ίκαρων Γιαννιτσών - Άθλου Αλεξάνδρειας



Το πρωί της Κυριακής 4 Δεκεμβρίου η ακαδημία των Ίκαρων Γιαννιτσών υποδέχθηκε την ακαδημία του Άθλου Αλεξάνδρειας, στο Δακ Γιαννιτσών ¨Ελλη Μυστακίδου¨.Πραγματοποιήθηκαν σειρά φιλικών αγώνων των 2009,2010,2011 και 2012. Οι προπόνητες έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα,ενώ τα παιδιά χάρηκαν τους αγώνες.Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν και απόλαυσαν το παιχνίδι. Η βελτίωση τους μέσα απο τις προπονήσεις είναι πολύ σημαντική,πράγμα που φαίνεται και στους αγώνες που διοργανώνουμε,είναι ο τρίτος σε σείρα φιλικός αγώνας που αγωνίζονται και θα ακολουθήσουν και άλλοι φιλικοί αγώνες.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τις ακαδημίες του Άθλου Αλεξάνδρειας για τη τιμή που μας έκαναν να παραβρεθούν στο κλειστό γυμναστήριο των Γιαννιτσών και να πραγματοποιηθεί αυτή η πολύ όμορφη συνάντηση.Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς των παιδιών που γέμισαν το Δακ Γιαννιτσών ¨Ελλη Μυστακίδου¨. 



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.