Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έρευνα σε Ιερά Μονή αναστατώνει τους κατοίκους του Αρχαγγέλου Αλμωπίας



Αναστάτωση προκάλεσε στους κατοίκους του Αρχαγγέλου Αλμωπίας το γεγονός της παρουσίας αστυνομικών στον χώρο της Ιεράς Μονής Αρχαγγέλου Μιχαήλ Αλμωπίας το απόγευμα της Κυριακής.
Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Κοινότητας Διονύσης Δρένος μέσω της προσωπικής του σελίδας κοινωνικής δικτύωσης καλούσε τους κατοίκους του χωριού, κυρίως νέους και γυναίκες να πάνε στη Μονή διότι "υπάρχει πρόβλημα".
Σύμφωνα με πληροφορίες, στον περιβάλλοντα χώρο της Ιεράς Μονής από αστυνομικούς της Δίωξης Αρχαιοκαπηλίας Αττικής με τη συνδρομή και άλλων υπηρεσιών πραγματοποιείται νομότυπη έρευνα χωρίς να έχει γίνει γνωστό το αντικείμενο. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι έρευνες επικεντρώνονται στην αναζήτηση κλοπιμαίων τα οποία άγνωστοι έκρυψαν εξωτερικά της Μονής.  
Στο σημείο, μετά το κάλεσμα του προέδρου, έσπευσαν κάτοικοι του χωριού οι οποίοι μετά από λίγη ώρα και αφού ενημερώθηκαν σχετικά, αποχώρησαν.
Να σημειωθεί ότι οι έρευνες που πραγματοποιούνται είναι σε γνώση της Ιεράς Μητρόπολης Έδεσσας και αναμένεται να συνεχισθούν και αύριο.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.