Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πάμε σινεμά στην Έδεσσα - Οι ταινίες της εβδομάδας


Με δυο νέες ταινίες συνεχίζονται οι προβολές από τον Φ.Σ.Ε. «Μέγας Αλέξανδρος» στην αίθουσα της Αντιπεριφέρειας Πέλλας (Νομαρχία, Έδεσσα). 

ΔΕΥΤΕΡΑ 12/12, ΤΡΙΤΗ 13/12, ΤΕΤΑΡΤΗ 14/12/2022, στις 6.30 το απόγευμα:
TAD. Η σμαραγδένια πλάκα.
Κινούμενα σχέδια, κωμωδία, στα ελληνικά. Διάρκεια: 90’. Σκηνοθεσία: Ενρίκε Γκάτο. Τις φωνές δανείζουν: Γιώργος Σκουφής, Άννα Σταματίου, Τηλέμαχος Κρεβάικας, Παναγιώτης Καποδίστριας, Στέφανος Γεωργόπουλος, Στεφανία Φιλιάδη, Λητώ Αμπατζή, Κατερίνα Μάντζιου, Δημήτρης Πάσιος, Σοφία Τσάκα, Πάνος Τοψίδης, Ζωή Κατσάτου, Σταματίνα Μυτιληναίου, Γιώργος Στάμος, Γιάννης Υφαντής.
  Ο ατζαμής αρχαιολόγος Ταντ επιθυμεί την αποδοχή των συναδέλφων του, αλλά η αδεξιότητά του στέκεται εμπόδιο στο όνειρό του. Όταν διαλύει κατά λάθος μια σπάνια σαρκοφάγο, απελευθερώνεται ένα ξόρκι που θέτει τη ζωή των φίλων του σε κίνδυνο. Ο Ταντ και η Σάρα θα ξεκινήσουν ένα περιπετειώδες ταξίδι που θα τους οδηγήσει μέχρι την άκρη του κόσμου, για να τους σώσουν και να σταματήσουν την κατάρα της Σμαραγδένιας Πλάκας.

ΔΕΥΤΕΡΑ 12/12, ΤΡΙΤΗ 13/12, ΤΕΤΑΡΤΗ 14/12/2022, στις 9 το βράδυ:
THE FABELMANS.
Δράση, περιπέτεια. Διάρκεια: 151’. 
Σκηνοθεσία: Στίβεν Σπίλμπεργκ. Παίζουν: Γκάμπριελ Λα Μπελ, Μισέλ Γουίλιαμς, Πολ Ντέινο, Σεθ Ρόγκεν. 
Μεγαλώνοντας στην Αριζόνα μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, ο μικρός Σάμι Φέιμπελμαν ανακαλύπτει ένα συνταρακτικό οικογενειακό μυστικό και διαπιστώνει τον τρόπο που η δύναμη του σινεμά τον βοηθά να διαχειριστεί την αλήθεια.

Είσοδος: 6 ευρώ (για όλους). 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.