Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχάγγελος Αλμωπίας: Συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας στη Ιερά Μονή



Υπόθεση αρχαιοκαπηλίας ερευνά η αστυνομία, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, στον χώρο της Ιεράς Μονής Αρχαγγέλου Μιχαήλ Αλμωπίας.
Στον περιβάλλοντα χώρο της Ιεράς Μονής από αστυνομικούς της Δίωξης Αρχαιοκαπηλίας Αττικής με τη συνδρομή και άλλων υπηρεσιών πραγματοποιείται έρευνα από το Σάββατο, η οποία συνεχίζεται μέχρι και σήμερα Δευτέρα, χωρίς να έχει γίνει γνωστό με ακρίβεια το αντικείμενο της έρευνας αυτής. Από το ρεπορτάζ προκύπτει  ότι πρόκειται για έρευνα που ξεκίνησε από την Αττική και αφορά σε υπόθεση αρχαιοκαπηλίας σχετική με απόκρυψη προϊόντων εγκλήματος. 
Να σημειωθεί ότι οι έρευνες που πραγματοποιούνται προκάλεσαν αναστάτωση στους κατοίκους του χωριού, οι οποίοι, σύμφωνα με τον πρόεδρο της κοινότητας Αρχαγγέλου Διονύση Δρένο, δεν γνωρίζουν για ποιο λόγο γίνεται αυτή η επιχείρηση, αλλά σε κάθε περίπτωση όλα γίνονται σε γνώση της Εφορείας Αρχαιοτήτων και της Ιεράς Μητρόπολης Έδεσσας.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.